ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φιλικό και συγχαρητήρια στον Τζόρβα

Φιλικό και συγχαρητήρια στον Τζόρβα
εργοτέλης πανηγυρικο

Φιλικό στην Σητεία με την τοπική Νίκη θα δώσει ο Εργοτέλης. Συγχαρητήρια στον Τζόρβα για την κλήση στην Εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα, στο οποίο δεν έλαβε μέρος ο Γιώργος Βακουφτσής, ο οποίος έκανε θεραπεία. Όσο για το φιλικό με τη Νίκη Σητείας η αποστολή του Εργοτέλη θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 14.00 και η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 17.30.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα διανυκτερεύσει στη Σητεία και θα επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης στο Ηράκλειο. Από το σημείο εκείνο ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές για τους ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας, οι οποίοι επανέρχονται στις προπονήσεις στις 3 Ιουλίου.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Τζόρβα για την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

" Η Π.Α.Ε ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Αλέξανδρο Τζόρβα, για την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας εν όψει του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας και Ελβετίας και του εύχεται κάθε επιτυχία", αναφέρει η ανακοίνωση.





TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ