ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ευχαριστώ σε Μαχλά, "φουλάρει" για Ίαντσουκ

Ευχαριστώ σε Μαχλά, "φουλάρει" για Ίαντσουκ
μαχλας

Ανακοίνωση για την απόφαση του Νίκου Μαχλά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης

Η κρητική ΠΑΕ ευχαριστεί το "κοπέλι" για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα τονίζει ότι σκοπεύει να τον τιμήσει .

"H ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Μαχλά για όλα όσα προσέφερε στο ελληνικό, το κρητικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στη μακρόχρονη και απόλυτα επιτυχημένη καριέρα του, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι αποφασίσει να ασχοληθεί από εδώ και στο εξής και επιφυλασσόμαστε να τον τιμήσουμε όπως του αρμόζει με την επανέναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Νικόλα σε ευχαριστούμε", αναφέρει η ανακοίνωση.

Στα μετεγγραφικά πρώτος στόχος μετά και από την παραχώρηση του Δημήτρη Κοιλιάρα, είναι ο Ουκρανός πρώην παίκτης της ομάδας Όλεγκ Ίαντσουκ ο οποίος αγωνίζεται στην Σερκλ Μπριζ και απομένει να βρεθεί η "χρυσή" τομή για την απόκτηση του.

Ο Ουκρανός επιθετικός μιλώντας στην "Αthletic Press", επιβεβαίωσε μάλιστα τη συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους Κρητικούς.

" Οι βασικοί λόγοι που θέλω να φύγω είναι δύο. Πρώτον δεν θέλω να συνεχίσω με άλλο προπονητή, καθώς όπως όλα δείχνουν αυτός που είναι τώρα στην ομάδα θα φύγει(Γκλεν Ντε Μπεκ).

Είχα μαζί του μια υπέροχη χρονιά και με βοήθησε πάρα πολύ στην Σέρκλ που είχαμε άψογη συνεργασία. Ο δεύτερος λόγος που θέλω να φύγω από την ομάδα είναι προσωπικός και αφορά την μεταφορά μου στο γήπεδο.

Κάθε μέρα για να πάω στο Μπρίζ κάνω 500 χιλιόμετρα για να πάω και να γυρίσω στο σπίτι μου", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσω με την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας και πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση".













TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ