ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Διαζύγιο με Θεοδωρίδη

Διαζύγιο με Θεοδωρίδη
Θεοδωρίδης, Εργοτέλης

Χωρίζουν οι δρόμοι του Γιώργου Θεοδωρίδη με τον Εργοτέλη. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές

« Η Π.Α.Ε ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι, δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοδωρίδη για καθαρά οικογενειακούς λόγους του παίκτη. Η Π.Α.Ε ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Στα μετεγγραφικά εξάλλου στη λίστα φέρονται να βρίσκονται τα ονόματα των Μαυρογενίδη και Ανατολάκη που έμειναν ελεύθεροι από τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο αντίστοιχα. Στα αγωνιστικά τέλος ο Βακουφτσής επέστρεψε στο Ηράκλειο καθώς εξασφάλισε αναβολή στράτευσης και έδωσε το «παρών» στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου χωρίς, όμως, να προλάβει να προπονηθεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γιάννης Κοιλιάρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Υπενθυμίζεται ότι για την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαΐου έχει προγραμματιστεί φιλικό στη Σητεία με την τοπική Νίκη, με το οποίο ολοκληρώνονται οι φετινές υποχρεώσεις στον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 3 Ιουλίου.





TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ