ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική νίκη Ελπίδων επί του Πανιωνίου

Φιλική νίκη Ελπίδων επί του Πανιωνίου
ελπιδες πανιωνιος φιλικο πετροπουλος ταμπασης

Νίκη της Ελπίδων κόντρα στα... δεύτερα του Πανιωνίου. Τα τέρματα για των νικητών πέτυχαν οι Γιάντσης, Πλιάτσικας και Πετρόπουλος. Για τον Πανιώνιο είχε ανοίξει το σκορ ο Καπετάνος

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου. Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Έβαλντ Λίνεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα. Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν στο 38’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Καπετάνου.
Στην επανάληψη οι Ελπίδες ωστόσο απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στη νίκη. Στο 59’ ο Γιάντσης του Ηρακλή με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πλιάτσικας της ΑΕΚ με σουτ από πλάγια θέση έδωσε το προβάδισμα στις Ελπίδες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πετρόπουλος του ΟΦΗ στο 68’ με προβολή.

Ελπίδες (α΄ ημίχρονο): Κασμερίδης, Μαρίνος, Οικονόμου, Γκαλίτσιος, Ιωαννίδης, Ρίκκα, Νίνης, Ηλιάδης, Μήτρογλου, Δημούτσος, Αραβίδης.

Ελπίδες (β΄ ημίχρονο): Βελλίδης, Τζαβέλλας (62΄ Μαρίνος), Σιάκας, Μπαλάφας, Γιάντσης (72΄ Ηλιάδης), Πλιάτσικας, Κατσικογιάννης, Πετρόπουλος, Μανιάτης, Σεμερτζίδης.

Πανιώνιος: Γιάννου (46΄ Ταμπάσης), Πλασκόνι (46΄ Γκίτσαλης), Μ. Χετεμάι (78΄ Ιμπραΐμ), Μαϊστόροβιτς (46΄ Παπαβασιλείου), Κοντοές, Σιαλμάς, Κ. Καπετάνος (78΄ Φουντουκίδης), Σκούφαλης, Γουσούλης (86΄ Ηρακλής), Φακίνος, Γουνδουλάκης.

Ευχαριστημένος ο Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των διεθνών στο τέλος λέγοντας: "Ηταν ένα πολύ καλό τεστ και για τις δύο ομάδες. Παρά το γεγονός ότι τα γκολ τα πετύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινα ικανοποιημένος και από την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Δοκιμάσαμε διάφορα συστήματα και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, διάθεση και απόδοση όλων των παιδιών.

Εχω τονίσει στο παρελθόν και το επαναλαμβάνω και τώρα ότι έχουμε σε αυτή τη γενιά πολλούς, καλούς και ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι αν προσεχτούν και δουλευτούν σωστά από τις ομάδες τους το μέλλον θα τους ανήκει. Για την ομάδα ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι ώστε να νικήσουμε την Αλβανία εκτός έδρας για τα προκριματικά του EURO τον ερχόμενο Μάρτιο"

.










TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ