ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέες δοκιμές με Φινλανδία

Νέες δοκιμές με Φινλανδία
Εθνική

Νέες δοκιμές θα έχει την ευκαιρία να κάνει ο Ότο Ρεχάγκελ στο δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την Φινλανδία(21:15-ALPHA)

Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή στο παιχνίδι με την Τσεχία και έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία τους. Για πρώτη φορά φόρεσαν την φανέλα της Εθνικής οι Παπασταθόπουλος, Μάκος, Μελίσσης, Κοτσόλης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χριστοδουλόπουλος και πλέον ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει στην αποστολή στο δεύτερο τεστ στο τουρνουά της Κύπρου.
" Θέλουμε αυτούς τους νέους παίκτες που έχουμε καλέσει στο τουρνουά να τους δούμε και στο μέλλον. Θέλουμε να δούμε και εναντίον της Φινλανδίας να δούμε και τους υπόλοιπους παίκτες και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του με τη "γαλανόλευκη"¨εμφανίστηκε και ο Γρηγόρης Μάκος, λέγοντας:"Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Μάκος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το κλίμα που συνάντησε στην Εθνική :

"Είμαστε πάρα πολλοί νέοι, αλλά είναι σαν να είμαστε εδώ από παλιά. Δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί στην Εθνική. Μας υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά, δεν έχουμε παράπονο, όλα είναι καλά.Όταν η Εθνική είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι δύσκολο να μπεις στην ομάδα, ιδίως για εμάς που είμαστε νεότεροι. Μακάρι να μπορέσω να αποδείξω και να είμαι και εγώ στο Euro. Ηταν φιλικό το παιχνίδι. Ρεζέρβες εμείς, ρεζέρβες και εκείνοι, αλλά πήραμε τη δεύτερη νίκη και αυτό μετράει".

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχει στην διάθεση του ο Ότο Ρεχάγκελ είναι οι: Νικοπολίδης (Ολυμπιακός), Χαλκιάς (Άρης), Κοτσόλης (Λάρισα), Μιχαηλίδης (Ατρόμητος),Γκέκας (Λεβερκούζεν), Αμανατίδης (Άιντραχτ), Κυργιάκος (Άιντραχτ), Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Μπασινάς (Μαγιόρκα), Γιαννακόπουλος (Μπόλτον), Σαμαράς (Σέλτικ), Κατσουράνης (Μπενφίκα), Άντζας (Ολυμπιακός), Γκούμας (Παναθηναϊκός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός),

Λαγός (ΑΕΚ), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Πατσατζόγλου (Ολυμπιακός), Μάκος (Πανιώνιος), Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Άρης), Καφές (ΑΕΚ), Χριστοδουλόπουλος (ΠΑΟΚ), Μελίσσης (ΠΑΟΚ), Παπασταθόπουλος (ΑΕΚ), Τζιόλης (Παναθηναϊκός) και Καραγκούνης (Παναθηναϊκός).








TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ