ΒΕΡΟΙΑ

Φιλική ισοπαλία

Φιλική ισοπαλία
ματζουρακης

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Βέροια σε φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου

Γιάννης Ματζουράκης στο πρώτο ημίχρονο πρόβαρε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει την Κυριακή στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ στην επανάληψη πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, δίνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής και σε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων, τους Βασιλακάκη και Γκοϊάνο.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 3' με πλασέ του Μουρατίδη, ενώ για τη «Βασίλισσα» ισοφάρισε ο Μπικόφσκι στο 74’ με ωραίο σουτ στην κίνηση. Να σημειωθεί ότι στο 25ο λεπτό τραυματίστηκε ο Γκέλσον και αποχώρησε μετά από δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου μέσα στην περιοχή, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση στο γόνατο του δεξιού ποδιού, κάτι που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου μία εβδομάδα.

ΒΕΡΟΙΑ: Τέρολ (46’ Αποστολίδης - 80’ Κοτταρίδης), Τζιοβανίνι (46’ Σαμαράς), Μετόμο (65’ Βασιλακάκης), Αλεξίου (71’ Παρμαξίδης), Πετκάκης (46’ Τσιμπλίδης), Μελαμπιανάκης (46’ Κόλτζος), Ντε Λάνγκε (46’ Πιετραβάλλο), Κλίνε (46’ Ζέεντορφ), Κριβοκάπιτς (46’ Φριτέα), Γκέλσον (27’ λ.τρ. Ζιλβάν), Καμάλ (46’ Ρ. Κόστα - 80’ Γκοϊάνο).


TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ