ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεύγει ο Ιγκουαίν,μένει ο Μπενζεμά

Real Madrid's Gonzalo Higuain from Argentina, left, celebrates his goal with Alvaro Arbeloa, top, during a Spanish La Liga soccer match against Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Aug. 19, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's Gonzalo Higuain from Argentina, left, celebrates his goal with Alvaro Arbeloa, top, during a Spanish La Liga soccer match against Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Aug. 19, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ προανήγγειλε την αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαίν από τους "μερένγκες".

Ο Σάντσεθ μίλησε στην Equipe για την επόμενη μέρα στη "βασίλισσα" μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο γενικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γκονζάλο Ιγκουαίν θα ολοκληρώσει την συνεργασία του με την Ρεάλ, εν αντιθέσει με τον Μπενζεμά που θα παραμείνει στο σύλλογο.

Όλα αυτά βέβαια την στιγμή που ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής.

"Μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει δύο με τρεις ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που να καλύπτουν τη θέση του σέντερ φορ.

Το καλοκαίρι από την ομάδα θα αποχωρήσει ο Ιγκουαΐν και ο Μπενζεμά θα πλαισιωθεί με δύο παίκτες που θα αγοράσουμε. Αυτή η απόφαση είναι ειλημμένη", τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ