ΠΑΟΚ

Φερνάντεζ: "Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας"

Φερνάντεζ: "Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας"
Φερναντεζ

"Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας" τόνισε σε δηλώσεις του ο Φερναντέζ για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τον Πανιώνιο

" Οι φίλαθλοι μας δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, το γήπεδο ήταν γεμάτο και μας έδωσαν την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να μπούμε δυνατά από την αρχή. Ο Πανιώνιος είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά καταφέραμε να το κάνουμε εύκολο το παιχνίδι.

Δεν το περίμενα. Δεν ένιωσα ότι θα μας δυσκολέψει ο Πανιώνιος, που ένιωσε αμέσως την πίεση του κόσμου μας και της ομάδα μας. Θα ήταν εξάλλου τυχερός ο Πανιώνιος αν έφευγε με έναν βαθμό από το γήπεδο μας

", τόνισε για τη νίκη επί του Πανιωνίου στο χθεσινό παιχνίδι.

Σε ερώτηση για τον ίδιο ο Φερνάντεζ απάντησε πως: " Νιώθω καλά αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό, κυρίως όταν κάνω λάθη. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά, ενώ είμαι ικανοποιημένος όταν η ομάδα κερδίζει αλλά πρέπει να βοηθήσω ακόμη περισσότερο. Για να γίνω καλύτερος θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά στις προπονήσεις".

Ποιος όμως είναι σύμφωνα με τον Ντάνι Φερνάντεζ ο στόχος του ΠΑΟΚ στην φετινή χρονιά μετά και την χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου; " Ο στόχος μας είναι το Κύπελλο UEFA και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Σίγουρα πρέπει να μπούμε στην πρώτη τετράδα για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος".

Για την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας δήλωσε: " Νομίζω ότι η ψυχολογία μας είναι καλύτερη τώρα. Με την έλευση του κ. Σάντος έχουμε πλέον όλοι μας μεγαλύτερες ευθύνες για να γίνουμε καλύτεροι και να φέρουμε νίκες.

Είναι υποχρέωση μας να γινόμαστε καλύτεροι και να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και έχουμε μεγαλύτερη πίστη στις δυνάμεις μας. Η δουλειά μου είναι να γίνομαι καλύτερος, να προστατεύω την εστία μου και να μην κάνω λάθη

".

Κι όσο για τον ίδιο; " Σίγουρα υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με τον κ. Σάντος από την στιγμή που είναι και αυτός Πορτογάλος και με βοηθάει. Αλλά σίγουρα οι ευθύνες μου είναι μεγαλύτερες, όποιος και να είναι ο προπονητής εγώ προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο γίνεται καλύτερα".

Για την υποδομή που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ο Φερνάντεζ δήλωσε: " Είναι σημαντικό σε μία ομάδα να υπάρχουν φυτώρια τα οποία θα μπορέσουν να ενισχύσουν την πρώτη ομάδα", για να καταλήξει: " Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση τους και την βοήθεια τους, τους περιμένουμε να έρθουν και στα επόμενα παιχνίδια. Περιμένω να είναι και στην Τρίπολη, θα είναι το ιδανικό να έρθουν 3.000 φίλαθλοι μας στον αγώνα με τον Αστέρα, όπου στόχος μας είναι η νίκη".

Δύσκολα ο Σνάουτσνερ

Χαλάρωμα για τους βασικούς του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους, περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Σνάουτσνερ διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο χθεσινό παιχνίδι και δύσκολα θα προλάβει να είναι παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ορφανός ταλαιπωρείται από μία θλάση στο δικέφαλο και όπως και ο Πολωνός έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ίλιεφ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σωτήρης Μπαλάφας, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ενώ αύριο η ομάδα του ΠΑΟΚ θα έχει ρεπό.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ