ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φερμουάρ" για τον τίτλο!

"Φερμουάρ" για τον τίτλο!
Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Ραούλ Μπράβο

Ο Ίβιτς ζήτησε προσοχή ενόψει Ηρακλή, ενώ ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι δηλώσεις. Ξανά στο Ρέντη ο Σ. Κόκκαλης

Πριν από την προπόνηση της Δευτέρας (14/4), ο Ίλια Ίβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές, όπως πράττει, άλλωστε, καθημερινά. Ο Σέρβος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κρατήσει προσγειωμένο το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς απομένει ακόμα ένας αγώνας, ώστε να κατακτηθεί ο πολυπόθητος τίτλος.
" Συγχαρητήρια για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δείξαμε ότι όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με κανέναν αντίπαλο. Τώρα, έχουμε μπροστά μας μία ακόμα εβδομάδα και άλλα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας και στην προπόνηση, έτσι ώστε να κερδίσουμε και τα δύο αυτά παιχνίδια. Με απόφαση της Διοίκησης, απαγορεύονται οι δηλώσεις για το διάστημα μέχρι και την Κυριακή", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Στο Ρέντη ο πρόεδρος
Για μία ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα, ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/4), ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις πριν από την προπόνηση και είχε συνομιλία με τον Χοσέ Σεγκούρα. Ο διοικητικός ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου θέλει όσο τίποτα άλλο το φετινό πρωτάθλημα και ζήτησε από τον Ισπανό προπονητή να πάρει η ομάδα τη νίκη που χρειάζεται στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη στην Ξάνθη και την εμφάνιση των παικτών.

Δοκιμάζεται Γκανέζος, στη Βουλγαρία ο Κωνσταντίνου
Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν τη Δευτέρα (14/4) στις 17:00. Ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον Θρασύβουλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (16/4, 21:00) για το Κύπελλο hellas online, όπου ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές. Άλλωστε, το υπέρ του 3-2 από την Φυλή, δίνει σαφές προβάδισμα στους Πειραιώτες για τον τελικό της διοργάνωσης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Θεραπεία έκανε ο Σίσιτς, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς (Πατσατζόγλου, Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας), λόγω εκδήλωσης της Εθνικής ομάδας. Την Τρίτη (15/4), οι πρωταθλητές θα προπονηθούν στις 18:00.

Να σημειωθεί πως από τη Δευτέρα (14/4) προπονείται με τον Ολυμπιακό ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής, Γιαχάγια Σεϊντού.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας προσκάλεσε τον Μιχάλη Κωνσταντίνου για να συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα, που θα γίνει στις 24 Μαΐου στο "CSKA Stadium" της Σόφιας, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της Βουλγαρικής ομάδας (συμπληρώνονται στις 7/5/2008), μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της ομάδας ξένων επιλέκτων, της οποίας προπονητής θα είναι ο Χρίστο Στόιτσκοφ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ηρακλή
" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ενόψει του αγώνα της 30ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 20.04.2008, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει ξεκινήσει την 24.10.2007, οπότε και διατέθηκαν ηλεκτρονικά εισιτήρια για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μέχρι τώρα έχουν ήδη διατεθεί περίπου 4.000 εισιτήρια μέσω του επίσημου site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και από τα επανδρωμένα εκδοτήρια.

Η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέσω του επίσημου site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org , από την Τρίτη 15.04.2008 και ώρα 12:00.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την χρήση πιστωτικής κάρτας.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μπορούν να τα παραλάβουν από τους αυτόματους σταθμούς παραλαβής, που βρίσκονται έξω από τις θύρες 7, 17 και 20 από την Τρίτη 15/04 και καθ’όλο το 24ώρο με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τα επανδρωμένα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», μπορούν να τα παραλάβουν από τα επανδρωμένα εκδοτήρια, με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και αποδεικτικού αγοράς.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας επανδρωμένων εκδοτηρίων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

· Τρίτη 15/04, 10:00 - 18:00

· Τετάρτη 16/04, 10:00 - 21:00

· Πέμπτη 17/04, 10:00 - 18:00

· Παρασκευή 18/04. 10:00 - 18:00

· Σάββατο 19/04, 10:00 - 15:00

· Κυριακή 20/04, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα".







































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ