ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Δεν πιστεύω ότι δεν κερδίσαμε"

Φέργκιουσον: "Δεν πιστεύω ότι δεν κερδίσαμε"
New Image

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδικαιούτο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με την Άρσεναλ εξέφρασε ο Σκωτσέζος τεχνικός

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Χαρίσαμε το ματς. Υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, ειδικά στο πρώτο γκολ. Θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει την φάση στο σημαιάκι του κόρνερ, όμως δεν το κάναμε", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας και συνέχισε:

"Στη φάση του δευτέρου τέρματος, δεν κατάφεραμε να διώξουμε τη μπάλα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και μετά αυτή πέρασε τη γραμμή. Παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρχε εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Σαχά και Εβρά.

Η Άρσεναλ είχε μεγαλύτερη κατοχή, όμως νομίζω ότι είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Υπήρχε μία καλή ευκαρία από τον Γκαλάς, που απέκρουσε ο Φαν ντερ Σάαρ, όμως πέρα από αυτό δεν νομίζω ότι κινδυνεύσαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο.



Ο Ράιαν είχε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, φυσικά ο Ρονάλντο, ενώ ο Γουέιν είχε καλή κεφαλιά στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι φτιάξαμε πολλές φάσεις. Είμαι χαρούμενος με την εικόνα που παρουσιάσαμε στην επίθεση.

Όταν πήραμε για δεύτερη φορά το προβάδισμα, φαινόταν ότι θα πάρουμε το ματς. Ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως εξαιτίας μίας σύγχυσης στην περιοχή και μίας φάσης διαρκείας δεχτήκαμε την ισοφάριση. Νομίζαμε ότι τα είχαμε καταφέρει, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο".







TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ