ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Θέλει πολλή δουλειά..."

Φερέιρα: "Θέλει πολλή δουλειά..."
INTIME SPORTS

Υπόσχεση για πολλή δουλειά που θα φέρει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή αλλά και πάλι στα σαλόνια του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός απογοητευμένος από την ήττα στάθηκε στην καλή εικόνα του β' μέρους.

Απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως η ομάδα του θέλει πολύ δουλειά για να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα για να επιστρέψει έτσι και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς ο Πορτογάλος τεχνικός:

- Για τα αίτια του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ...

"Μετά από δύο εβδομάδες από όταν ανέλαβα, παίξαμε με την Κοπεγχάγη και όταν είχαμε παίξει με τη Μπαρτσελόνα, ήμασταν ουσιαστικά εκτός της συνέχειας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είδα μερικούς αγώνες της ομάδας στη διοργάνωση, αλλά δεν έχω αρκετά δεδομένα για να απαντήσω τι φταίει και ήρθε ο αποκλεισμός".

- Για την ήττα από την Κοπεγχάγη...

"Θέλει πολλή δουλειά ο Παναθηναϊκός. Το είπα όταν ήρθα. Νομίζω ότι η εμφάνιση που κάναμε, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, μεταφέρει αναμφισβήτητα στους φιλάθλους μας την αίσθηση ότι αναπτυχθήκαμε σωστά. Παίξαμε εναντίον της Κοπεγχάγης, μιας ομάδας δυνατής που μας πίεσε.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε γρήγορα ένα πέναλτι και δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ. Θεωρώ ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά αστοχήσαμε. Με περισσότερη και καλύτερη προπόνηση, έχουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν πολλές συμμετοχές, θα βελτιωθούν και θα βοηθήσουν. Υπάρχουν δυνατότητες για μία πολύ καλή ομάδα στο μέλλον. Πεποίθηση μου είναι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα".

- Για τη συνέχεια στην Ελλάδα και τις υποχρεώσεις της ομάδας...

"Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι, αφού ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε, για να παίξουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ