ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Θαύμα που παίζουμε στην Ευρώπη"

Φερέιρα: "Θαύμα που παίζουμε στην Ευρώπη"
Φερέιρα INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε πως είναι θαύμα το γεγονός πως παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και στάθηκε στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του.

" Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά.

Άγχος, κούραση, έλλειψη εμπιστοσύνης", είπε αρχικά στην OJOGO ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

"Πιστεύω ότι μόνο με σκληρήδουλειάμπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκηπου θα φέρει και πάλι το χαμόγελο".

Για την πολιτική της διοίκησης, τόνισε: "Προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη του χάους της περασμένηςσεζόν, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να αφήσει να φύγουν με μηδενικό κόστος ποδοσφαιριστέςαξίας(όπως Νίνης και Καραγκούνης), να υπογράψει παίκτες σχεδόν χωρίς να ξοδέψει χρήματα και να προωθήσει νεαρούς".

Τέλος για την ομάδα, είπε: " Τα γκολ δεν μπαίνουν και η ομάδα παλεύει με δυσκολίες, γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται. Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό”.

Εσείς διαβάστε: Φερέιρα: "Θαύμα που παίζουμε στην Ευρώπη", Έρχονται μειώσεις τον Γενάρη, Ψάχνουν 1 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, Ενισχύει τα μετόπισθεν ο Φερέιρα, Οικονομικά θέματα και... ολίγον από Φερέιρα, Κωνσταντίνου: "Ο Παναθηναϊκός δεν θέτει θέμα προπονητή", Ατομικό για Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο,

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ