CONFERENCE LEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Προεδρικές "ντόπες" πριν πετάξει για Ελλάδα, για το ματς με τον Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε: Προεδρικές "ντόπες" πριν πετάξει για Ελλάδα, για το ματς με τον Ολυμπιακό

Πάνοπλη και με προεδρικές "ντόπες" πετάει για την Αθήνα η Φενέρ, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της στην Κωνσταντινούπολη, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τα προημιτελικά του Europa Conference League (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24).

Η αποστολή της Φενέρ θα πετάξει με προορισμό την Αθήνα, την Τετάρτη (10/04). Πριν την έναρξη της προπόνησης, την ομάδα επισκέφθηκε ο πρόεδρος, Αλί Κοτς, ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα θετικά νέα για τον Ισμαΐλ Καρτάλ, συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων των κεντρικών χαφ Φρεντ και Ισμαΐλ Γιουκσέκ. Από τη Δευτέρα επανήλθε στις προπονήσεις και ο εξτρέμ Τσενγκίζ Ουντέρ, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών έχουν ξεπεράσει τόσο ο Μίτσι Μπατσουαγί, όσο και ο επιθετικός χαφ Χακάν Γιαντάς.

Εν ολίγοις, η Φενέρ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα σχεδόν πάνοπλη, με μόνο μία δεδομένη απουσία, αυτή του έμπειρου εξτρέμ Τζόσουα Κινγκ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ