ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Ζεζούς δεν υπολογίζει τον Οζίλ για τη νέα σεζόν

Ο Μεσούτ Οζίλ
Ο Μεσούτ Οζίλ @ 2021 AP IMAGES

Ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζόρζε Ζεζούς, στην παρουσίασή του από την ομάδα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Μεσούτ Οζίλ, εξηγώντας πως ο Γερμανός μέσος δεν βρίσκεται στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Ο Ζόρζε Ζεζούς είναι και επίσημα από την Πέμπτη (2/6) ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την τουρκική ομάδα και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως ο Μεσούτ Οζίλ δεν βρίσκεται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

"Πρέπει να δείχνω κάθε μέρα ότι έχω την ικανότητα και το θάρρος για να οδηγήσω τη Φενερμπαχτσέ στους στόχους της, που είναι να είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας. Ο Οζίλ είναι ένας παίκτης γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είχε τον χρόνο του, είχε τον χώρο του.

Έχει μια όμορφη ιστορία στην Τουρκία, αλλά τώρα έχουν τις δικές μου ιδέες για την ομάδα και τις οποίες θα ακολουθήσω ακριβώς τη νέα σεζόν. Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι ούτε ο προπονητής Ζόρζε Ζεσούς, ούτε ο παίκτης Οζίλ. Το πιο σημαντικό εδώ δεν είναι κανένας παίκτης της Φενέρμπαχτσε", δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο ο Οζίλ, όπως και Οζάν Τουφάν, τέθηκαν ομάδας, με τον λόγο να μην γίνεται γνωστός. Σύμφωνα όμως με τη Fanatik, ο 33χρονος παραπονέθηκε έντονα στον Ισμαήλ Καρτάλ, όταν τον αντικατέστησε στην αναμέτρηση με την Κόνιασπορ (2-1).

Ο Οζίλ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, γεγονός που σημαίνει ότι είτε η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει μία συμβιβαστική λύση με τον παίκτη, ώστε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, είτε ο 33χρονος θα δοθεί δανεικός.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ