ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Εκτός ομάδας οι Οζίλ και Τουφάν μετά από απόφαση της διοίκησης

Ο Μεσούτ Οζίλ
Ο Μεσούτ Οζίλ @ 2021 AP IMAGES

Οι Μεσούτ Οζίλ και Οζάν Τουφάν τέθηκαν εκτός από τη Φενέρμπαχτσε μέχρι νεωτέρας, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (24/3) η τουρκική ομάδα, δίχως ωστόσο να κάνει γνωστό τον λόγο του αποκλεισμού τους.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της την Πέμπτη (24/3) πως οι Μεσούτ Οζίλ και Οζάν Τουφάν αποκλείστηκαν από την ομάδα μέχρι νεωτέρας, ενώ ο λόγος που τέθηκαν εκτός δεν έγινε γνωστός.

Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι για το επόμενο διάστημα που ακολουθεί δεν θα συμμετέχουν πια στις προπονήσεις ή τους αγώνες της ομάδας.

"Οι παίκτες, Μεσούτ Οζίλ και Οζάν Τουφάν, αποκλείστηκαν από την ομάδα σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Σύμφωνα με τη Fanatik, ο Οζίλ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με την Κόνιασπορ (2-1), αλλά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Δημήτρη Πέλκα να περνάει στη θέση του, παραπονέθηκε στον Ισμαήλ Καρτάλ:

"Θα μπορούσα να είχα μείνει περισσότερο στο γήπεδο. Προσπαθώ να συνεισφέρω στην ομάδα", φαίνεται να είπε στον προπονητή ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ.

Τότε ο Τουφάν, που θέλησε να υποστηρίξει τον συμπαίκτη του, πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κόουτς: "Δεν είσαι δίκαιος. Πρέπει να δίνεις πιο δίκαια τη φανέλα σε όλους".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ