ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Οζίλ: "Ήμουν στη Γερμανία στο ρεπό μου, όταν επέστρεψα μού είπαν να μην πάω για προπόνηση"

Ο Μεσούτ Οζίλ στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατάσαραϊ
Ο Μεσούτ Οζίλ στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατάσαραϊ © 2021 KENAN ASYALI, POOL/ AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε έθεσε εκτός ομάδας τον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος προσπαθεί να τα βρει με την τουρκική ομάδα, υποστηρίζοντας στις δηλώσεις του πως βρισκόταν στη Γερμανία και όταν επέστρεψε τον ενημέρωσαν να μην πάει στην προπόνηση.

Ο Μεσούτ Οζίλ, όπως και ο συμπαίκτης του, Οζάν Τουφάν αποκλείστηκαν από τη Φενέρμπαχτσε μέχρι νεωτέρας, γεγονός που σημαίνει ότι αμφότεροι για το επόμενο διάστημα δεν θα συμμετέχουν πια στις προπονήσεις ή τους αγώνες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η συμπεριφορά του πρώην παίκτη της Άρσεναλ στο τελευταίο παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος ήταν και αυτή που του στοίχισε τον αποκλεισμό του από την ομάδα, αφού η απόφαση του Ισμαήλ Καρτάλ να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο τον έκανε έξαλλο.

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του συλλόγου ο 33χρονος, προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη Φενέρμπαχτσε, ενώ θέλησε να δικαιολογήσει και τη συμπεριφορά του.

"Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά η συμπεριφορά μου παρεξηγήθηκε. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι υπήρχε κακία. Γιατί όλοι ξέρουν ότι είμαι αληθινός οπαδός της Φενέρμπαχτσε.

Τα Μέσα διέδωσαν φήμες ότι συναντήθηκα με ομάδες από το Κατάρ και τις ΗΠΑ. Τα δημοσιεύματα ότι προτιμώ να παίζω εκεί, επειδή κάνω δουλειές με ανθρώπους από το Κατάρ δεν είναι αλήθεια.

Ήμουν στη Γερμανία στο ρεπό μου και όταν επέστρεψα μού είπαν ότι δεν χρειαζόταν να ξαναπάω για προπόνηση. Τώρα ο σύλλογος πήρε μια απόφαση για μένα. Θα περιμένω την τελική απόφαση που θα πάρει η Φενέρμπαχτσε. Θέλω όμως, να ξεκαθαρίσω ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ