ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Η σφοδρή σύγκρουση του Πέλκα, η έξοδος με φορείο και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές του Περέιρα

Φενέρμπαχτσε: Η σφοδρή σύγκρουση του Πέλκα, η έξοδος με φορείο και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές του Περέιρα
YOUTUBE

Ο Δημήτρης Πέλκας τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αντίπαλο και βγήκε με φορείο από το γήπεδο στο Κόνιασπορ - Φενέρμπαχτσε, για να επιστρέψει και να γίνει αλλαγή από τον Βίτορ Περέιρα στο 41'. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τον Πορτογάλο στο 2ο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ στο Ικόνιο (ήττα 1-2) θα μείνει αξέχαστη για τον Δημήτρη Πέλκα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε στο 41' μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του από τον Βίτορ Περέιρα, ενώ είχε προλάβει ήδη να βγει μια φορά από τον αγώνα και μάλιστα πάνω σε φορείο.

Ο 28χρονος διεθνής συγκρούστηκε σφοδρά με έναν αντίπαλο στο 1ο ημίχρονο, τρέχοντας με το κεφάλι να προλάβει μια μπαλιά. Αν και πρόλαβε να αγγίξει την μπάλα, έπεσε με πολλή φόρα πάνω στο σώμα του αντιπάλου του και σωριάστηκε με την πλάτη στο έδαφος.

Το ιατρικό επιτελείο της Φενέρμπαχτσε έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες και ο Πέλκας βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, όμως διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με συνέπεια να επιστρέψει στον αγώνα, μέχρι να αντικατασταθεί οριστικά από τον Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για την κίνησή του να αλλάξει τρεις παίκτες πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο, μια κίνηση που του γύρισε μπούμερανγκ στο τέλος, αφού στο 2ο ημίχρονο έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς.

Αρχικά χτύπησε ο Λουίζ Γκουστάβο και βγήκε με μυικό πρόβλημα και ακολούθησε ο τερματοφύλακας Αλτάι Μπαγιντίρ με τραυματισμό στον ώμο και αποχώρηση με δάκρυα. Οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν από συμπαίκτη, σε αντίθεση με τον Ένερ Βαλένσια, ο οποίος αποχώρησε πάνω σε φορείο στο 80ό λεπτό, όμως ο Πορτογάλος προπονητής του είχε κάνει ήδη τις πέντε επιτρεπόμενες αλλαγές.

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου ο Περέιρα υποστήριξε ότι οι τρεις τραυματισμοί "μοιάζουν για σοβαροί", με συνέπεια να τίθεται θέμα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 25 Νοεμβρίου, στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά και μπορεί να μείωσε με εκπληκτικό φάουλ του Ιρφάν Καχβετζί, του παίκτη που αντικατέστησε τον Πέλκα, όμως δεν απέφυγε την τρίτη σερί ήττα και το τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ