ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Πέλκας έγινε αλλαγή στο 41' από τον Περέιρα και κλότσησε ένα καλάθι απορριμμάτων

Φενέρμπαχτσε: Ο Πέλκας έγινε αλλαγή στο 41' από τον Περέιρα και κλότσησε ένα καλάθι απορριμμάτων
TWITTER

Ο Δημήτρης Πέλκας υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ, αφού έγινε αλλαγή στο 41' από τον Βίτορ Περέιρα (σε τριπλή αντικατάσταση του Πορτογάλου) και εκνευρίστηκε, κλοτσώντας ένα καλάθι απορριμμάτων που βρέθηκε μπροστά του.

Η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Κόνιασπορ στο Ικόνιο βρισκόταν στο 41ο λεπτό, όταν ο 4ος διαιτητής σήκωσε πινακίδα για μια τριπλή αλλαγή των φιλοξενουμένων. Μεταξύ των παικτών που αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο ήταν και ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο Βίτορ Περέιρα αντικατέστησε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, όπως και τους Ντιέγκο Ρόσι και Ναζίμ Σανγκαρέ, χωρίς κανείς τους να είναι τραυματίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή τους, αφού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 11 λεπτά και το κρατούσαν άνετα μέχρι τις αλλαγές.

Ο 28χρονος διεθνής αποχώρησε εκνευρισμένος και μάλιστα κλότσησε ένα καλαθάκι απορριμμάτων, καθώς όδευε προς τον πάγκο. Ο Περέιρα τον πλησίασε και του εξήγησε σε μία συζήτηση δευτερολέπτων την αιτία που τον αντικατέστησε με τον Ιρφάν Καχβετζί. Ο τελευταίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-1 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στα τελευταία λεπτά.

Ο Πέλκας πήρε τη θέση του Μεσούτ Εζίλ στην ενδεκάδα, αφού ο Περέιρα αποκάλυψε πριν από τον αγώνα ότι ο Γερμανός μέσος αντιμετώπισε μυικό πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά, οι σχέση του Πορτογάλου τεχνικού με τον Εζίλ δεν είναι καλή, ενώ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μεγάλη πίεση, λόγω απανωτών άσχημων αποτελεσμάτων, μεταξύ των οποίων η εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ