ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η τιμωρία για το Σούπερ Καπ και την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024 @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η Φενέρμπαχτσε χάνει το ματς με την Γαλατάσαραϊ στα χαρτιά, ενώ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 115.000 ευρώ,

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) στο Καραϊσκάκης στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League.

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι, η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε για την αποχώρησή της από το Σούπερ Καπ απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Η Φενέρ χάνει στα χαρτιά με 3-0 το παιχνίδι, με την "Τσιμ Μπομ" να κατακτά και επίσημα την κούπα, ενώ θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ. Επιπλέον τιμωρήθηκε και ο Αχμέτ Κετεντσί, μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Θυμίζουμε πως, η Φενέρμπαχτσε είχε παραταχθεί με ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Σανλιούρφα, αλλά όχι αποκλειστικά από την Κ19.

Ύστερα από το ζέσταμα που έγινε κανονικά, η Γαλατασαράι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι και στη συνέχεια, με τη σέντρα, άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ