ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού δέχθηκε γκολ στα 50'' και αποχώρησε από το γήπεδο

Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού δέχθηκε γκολ στα 50'' και αποχώρησε από το γήπεδο
Χ

Η Φενέρμπαχτσε δέχθηκε γκολ από τη Γαλατασαράι πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα στο Süper Kupa και αποχώρησε με τη σέντρα.

Η Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και αποχώρησε από το γήπεδο στη διάρκεια του Süper Kupa κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία δεν ικανοποίησε το αίτημα αναβολής του αγώνα για να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στους "ερυθρολεύκους" και το αίτημα ορισμού ξένου διαιτητή.

Πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.

Η Φενέρμπαχτσε παρατάχθηκε με ενδεκάδα νεαρών ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Σανλιούρφα, αλλά όχι αποκλειστικά από την Κ19, η οποία την ίδια ημέρα είχε αγώνα για το ηλικιακό πρωτάθλημα.

Ύστερα από το ζέσταμα που έγινε κανονικά, η Γαλατασαράι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι και στη συνέχεια, με τη σέντρα, ένας άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ