ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαβορί η Άουγκσμπουργκ για Φινμπόγκασον

Φαβορί η Άουγκσμπουργκ για Φινμπόγκασον
INTIME SPORTS

Ώρες μετρά στου Ρέντη ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Άουγκσμπουργκ, μετά την πρόταση των Βαυαρών προς την Σοσιεδάδ για την αγορά του.

Φαίνεται πώς η υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχει φτάσει στο τέλος της. Δεν υπάρχουν άλλωστε και άλλα χρονικά περιθώρια για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ισλανδός πήγε το Σάββατο (30/1) στο Ρέντη, έκανε κανονικά προπόνηση με την ομάδα, αλλά στο τέλος του προγράμματος έδωσε σε όλους την εντύπωση και ειδικά σε αυτούς που «πετούσαν» λίγη ώρα αργότερα για τα Γιάννενα, ότι τους… αποχαιρετά!

Μάλιστα, στη συνέχεια πήγε και μάζεψε και τα πράγματά του από το Ρέντη, δείγμα του ότι πλησιάζει το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Κι ενώ όλα αυτά συνέβαιναν το πρωί του Σαββάτου (30/1), λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε μία πληροφορία από την Γερμανία ότι η Άουγκσμπουργκ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Δύο προτάσεις έκανε στην Σοσιεδάδ για να τον αποκτήσει δανεικό και ισάριθμες φορές εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις.

Το απόγευμα όμως φέρεται να έκανε και τρίτη πρόταση, αλλά αυτή τη φορά για την αγορά του Ισλανδού επιθετικού. Μια πρόταση που εξετάζουν πολύ σοβαρά οι Βάσκοι και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από την Γερμανία, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πουν "όχι". Με λίγα λόγια, έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση στην Βαυαρία ότι η Άουγκσμπουργκ είναι το φαβορί για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ