ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαλκάο: "Γιατί διάλεξα τη Μονακό..."

Φαλκάο: "Γιατί διάλεξα τη Μονακό..."

Πολλοί ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της μεταγραφής του Ρανταμέλ Φαλκάο, στη Μονακό, απορρίπτοντας τις Σίτι και Τσέλσι που τον καταδίωκαν. Ο Κολομβιανός επιθετικός, σε πρόσφατες δηλώσεις του, εξήγησε το γιατί τελικά επέλεξε τη Μονακό.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ήταν το "μήλον της έριδος" για τη μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη, προτού τελικά πει το "ναι" στη Μονακό. Πολλοί ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα πως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς αυτή τη στιγμή στο κόσμο (αν όχι ο καλύτερος), άφησε στα κρύα του λουτρού τις Μάντσεστερ Σϊτι και Τσέλσι για τη νεοφώτιστη Μονακό.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό, ο Κολομβιανός επιθετικός, σε δηλώσεις του εξήγησε το γιατί τελικά διάλεξε να μετακομίσει στο Πριγκιπάτο και όχι στο Νησί.

"Όταν επέλεξα να πάω στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν δυο χρόνια, και πάλι με κατέκριναν", ήταν τα λόγια του.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Το πλάνο στο Μονακό είναι μακροπρόθεσμο. Είμαι σίγουρος, ότι θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σύντομα, αυτό με έπεισε".

"Σιγά-σιγά όλοι θα θέλουν να έρθουν στη Μονακό, μόλις δουν τι αρχίσει να φτιάχνεται εδώ πέρα".

Όσο για ορισμένους που πιστεύουν πως η Μονακό, είναι απλά μια γέφυρα για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ή σε άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Φαλκάο, δήλωσε: "Η παραμονή μου στη Μονακό, ελπίζω να είναι μακροπρόθεσμη. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να φτάσει σε επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ