ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

"Ευχαριστούμε τον κόσμο"

"Ευχαριστούμε τον κόσμο"
New Image

Τον κόσμο που κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό για την εξαγορά της ΠΑΕ Ηλυσιακός ευχαριστεί με ανακοίνωση του το Δ.Σ του Ηλυσιακό Α.Ο

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους των Ιλισίων και του Ζωγράφου που καταθέτουν χρηματικά ποσά στον λογαριασμό που ανοίχτηκε στην Τράπεζα Πειραιώς που σκοπό έχει την εξαγορά της ΠΑΕ Ηλυσιακός Α.Ο.

Τώρα αναμένουμε την ανταπόκριση των οικονομικών παραγόντων του Ζωγράφου ώστε σύντομα να πραγματοποιηθεί η επανάκτηση της ομάδας μας.



Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός του λογαριασμού είναι o εξής : 50570 20707 682. Σας γνωρίζουμε ότι ο Ηλυσιακός Α.Ο. απέστειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την μήνυση που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ζωγράφου κατά του Θωμά Μητρόπουλου για έγγραφο που διαβιβάστηκε στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄& Γ΄Εθνικής και εμφανίζει το Γήπεδο Ζωγράφου ως ακατάλληλο".

Στο μεταξύ ο Ηλυσιακός απόκτησε τον 24χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Κεφαλά από τον Διαγόρα. για 2,5 χρόνια. Από τον Ηλυσιακό ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της περιόδου στο Αιγάλεω και να επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι στον Ηλυσιακό.

Ο ποδοσφαιριστής με χθεσινές του δηλώσεις ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Διαγόρας για την πολύχρονη συνεργασία και εύχεται να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας.





TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ