ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εξετάζει Παπαδόπουλο

Εξετάζει Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που επιθυμεί ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, διαθέτει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ήδη έγινε η πρώτη συζήτηση

Δίαυλο επικοινωνίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Πανθρακικού έχει ανοίξει η ομάδα της Κομοτηνής.

Κι αυτό γιατί ο 34χρονος έμπειρος διεθνής επιθετικός διαθέτει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Σάββας Παντελίδης ώστε να πλαισιώσει τους Κυβελίδη και Κοντογουλίδη.

Οι εξελίξεις στο φλερτ με τον Παπαδόπουλο αναμένεται να τρέξουν στις αρχές της εβδομάδας αφού επιθυμία του τεχνικού του Πανθρακικού είναι το θέμα του επιθετικού να έχει κλείσει μέχρι την Παρασκευή.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός χαφ αλλά και ενός αριστερού μπακ για την περαιτέρω ενίσχυσης μιας θέσης όπου υπάρχουνε οι Χρήστου και Σκλιοπίδης.

Στα θετικά της περίπτωσης του Παπαδόπουλου είναι ότι δεν ανήκει πλέον στην ισπανική Θέλτα από την οποία είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στην περίπτωση του χαφ η αναζήτηση από τον Παντελίδη συνεχίζεται καθώς οι περιπτώσεις του Ισπανού Γιούμα, πρώην της Σαλαμάνκα, και του Βραζιλιάνου Βίτορ, της Σλάβια Σόφιας, απορρίφθηκαν μετά την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ