ΗΡΑΚΛΗΣ

Εξετάζει Φορέ και φήμη για Φαβάλι

Εξετάζει Φορέ και φήμη για Φαβάλι
INTIME SPORTS

Τα δύο νέα ονόματα που προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα του Ηρακλή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι ο Σεντρίκ Φορέ και ο Λούκας Φαβάλι.

Δύο ονόματα που ήρθανε στο προσκήνιο σε μία μέρα όπου είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι των υπογραφών μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Ανδρέα Παντελή για την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και λίγες ώρες πριν έρθει στην Θεσσαλονίκη για το τυπικό μέρος της συμφωνίας και για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Σερραίος τεχνικός Μάκης Κατσαβάκης.

Ο Φορέ πρόκειται για 32χρονο κλασικό επιθετικό της Ρεμς με ύψος 1,87μ. που στην Γαλλία πετυχαίνει κατά μέσο όρο δέκα γκολ ανά σεζόν αγωνιζόμενος όμως κυρίως στην δεύτερη κατηγορία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φορέ αποτελεί βασικό στέλεχος της Ρεμς και μάλιστα σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και στη προχθεσινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Λανς με 2-0, στην πρεμιέρα της Ligue 2 ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 30 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας 8 γκολ.


Παράλληλα με την περίπτωση του Φορέ τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Λούκας Φαβάλι με τον Αργεντινό μέσο στα μέσα Ιουλίου να έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο όπως και παραμένει.


Άνθρωπος κλειδί στην περίπτωσή του δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος πλην του Μάκη Κατσαβάκη με τους δυο τους να είχανε συνεργαστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που είχε αποτελέσει και τον πρώτο εν Ελλάδι σταθμό του.


Υπενθυμίζεται πως τα άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών που φαίνεται να απασχολούνε τις τελευταίες μέρες την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτά των Πασχάλη Μελισσά, Τουμέρ Μετίν και Στάθη Αλωνεύτη ενώ δύσκολα να τεθεί θέμα παραμονής του Βικτοράς Γιάκομπ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ