ΟΦΗ

Εξελίξεις απο Δευτέρα

Εξελίξεις απο Δευτέρα
Ισα

Το ΔΣ της Δευτέρας της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή

Μετά το οριστικό “ναυάγιο” στις συζητήσεις με τον Γιώργο Παράσχο, ο Φανούρης Βατσινάς είναι αναγκασμένος να ψάξει για κάποια άλλη λύση για τον πάγκο του ΟΦΗ. Το ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς θ' αξιολογηθούν οι περιπτώσεις των διαθέσιμων προπονητών, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για τους “μελανόλευκους”. Ένα όνομα που έχει ακουστεί είναι του Νίκου Γκουλή. Εκτός όμως απο το θέμα του προπονητή, οι Κρητικοί πρέπει ν' ασχοληθούν και με κάποιους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους. Το “αγκάθι” που έχει προκύψει είναι στην περίπτωση του Πιέρ Ισά, καθώς ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι θετικός στην μείωση αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ. Οι δυο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση, αλλά αυτή την στιγμή είναι αυξημένες οι πιθανότητες αποχώρησης του Νοτιοαφρικανού αμυντικού.

Οι επόμενοι παίκτες που θα έχουν συνάντηση με την διοίκηση είναι οι Σίμιτς και Ταραλίδης. Στην περίπτωση του Σίμιτς υπάρχει ενδιαφέρον απο ομάδα της Ρωσίας που φέρεται να διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα στο συμβόλαιο του (400.000 ευρώ), ενώ τον συγκεκριμένο παίκτη παρακολουθούν διακριτικά και ελληνικές ομάδες.

“Σειρήνες” απο το εξωτερικό υπάρχουν και για τον Γιάννη Ταραλίδη, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν οτι γερμανική ομάδα είναι πιθανό να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.



TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ