ΟΦΗ

Σίμιτς, Γκάγκουλα και γεύμα με Εργοτέλη

Σίμιτς, Γκάγκουλα και γεύμα με Εργοτέλη
σιμιτς

Επέστρεψαν Σίμιτς και Γκάγκουλα. Συνάντηση ΠΑΕ ΟΦΗ και Εργοτέλη με γεύμα και σύσφιξη σχέσεων

Και οι δύο παίκτες για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Σίμιτς ως γνωστών υποβλήθηκε σε χειρουργήθηκε επέμβαση στους προσαγωγούς, ενώ ο Γκάγκουλα, ταλαιπωρείτο από θλάση στη γάμπα. Η προπόνηση της Παρασκευής αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. Ο Γκέρμπερ συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη.

Την Κυριακή το γεύμα των δύο ΠΑΕ



Την ερχόμενη Κυριακή στο ξενοδοχείο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Αντώνη Καράτζη, η διοίκηση της ΠΑΕ και η διοίκηση της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, με πρωτοβουλία των δύο προέδρων, με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2007-08 και σε συνέχεια της νέας εποχής που έχουν χαράξει οι εκπρόσωποι του κρητικού ποδοσφαίρου στη Σούπερ Λιγκ , στις 12 το μεσημέρι θα παραθέσουν γεύμα στο οποίο θα παραστούν τα διοικητικά συμβούλια των δύο ΠΑΕ, τα διοικητικά συμβούλια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, το τεχνικό τημ και οι ποδοσφαιριστές των δύο ΠΑΕ.

Στη Γερμανία ο Κουνδουράκης

Ο γυμναστής του ΟΦΗ κ. Νίκος Κουνδουράκης αναχώρησε την Παρασκευή για την Γερμανία και μια περιοχή του Σάλκε όπου θα έχει συναντήσεις με υπευθύνους της γνωστής Γερμανικής ομάδας με σκοπό να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης τους. Την επόμεν εβδομάδα ο κ. Κουνδουράκης θα μεταβεί στη Βασιλεία της Γερμανίας όπου θα συμμετάσχει σε σεμινάριο για το ποδόσφαιρο και θα παρουσιάσει μελέτη που έχει συντάξει.

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ελλάδας

H διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει τους καθηγητές και τους μαθητές -ποδοσφαιριστές της ομάδας του 7ου ΕΤΑΔ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ για την άξια επικράτηση τους σήμερα στο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Λυκείων και την ανάδειξη τους σε πρωταθλητές Ελλάδας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Λυκείων που έγινε στη Τρίπολη, η ομάδα του 7ου ΕΤΑΔ κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Λυκείου της Αρτας με σκορ 3-2.











TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ