ΡΟΜΑ

Έξαλλος ο Μουρίνιο: "Αν είναι να κάνουμε τους κλόουν και να βουτάμε στην πισίνα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα © 2022 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι στη Ρόμα για την ανατροπή του Νικολό Ζανιόλο, τονίζοντας πως θα προτείνει στους παίκτες του να "βουτάνε" στο γήπεδο, αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουν πέναλτι.

Έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι στη Ρόμα (0-1) μετά την ανατροπή του Νικολό Ζανιόλο έγινε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε στο ματς με την Αταλάντα, με το επιτελείο του να τον συγκρατεί για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος κόουτς, που θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", κόντρα στην Ίντερ, σχολίασε το πέναλτι, υποστηρίζοντας πως ίσως χρειαστεί να προσθέσει στις προπονήσεις μαθήματα "βουτιάς" για τους παίκτες του.

"Προσπάθησα να μιλήσω με τον Κίφι μετά το παιχνίδι. Αν ένας διαιτητής μού πει ότι δεν είναι πέναλτι όταν ένας παίκτης δεν πέσει, τότε θα πρέπει να αρχίσω να λέω στους παίκτες μου να πέφτουν. Του ζήτησα να μου πει γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Είπε ότι ήταν θέμα ερμηνείας. Αλλά για μένα δεν είναι ερμηνεία, είναι πέναλτι και τέλος. Ο παίκτης μπορεί ακόμα να συνεχίσει τη φάση και μετά ο διαιτητής να γυρίσει πίσω το παιχνίδι και να δώσει πέναλτι.

Θέλω να γίνω ο καλύτερος προπονητής που μπορώ, αν χρειαστεί όμως να αρχίσουμε να κάνουμε τους κλόουν και να προσποιούμαστε ότι είμαστε στην πισίνα, τότε θα αλλάξω την προπόνηση που κάνουμε", δήλωσε ενοχλημένος ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ