PREMIER LEAGUE

Έξαλλος ο Κλοπ με την ώρα που όρισε η Premier League το ντέρμπι της Σίτι με την Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ματς του Europa League απέναντι στην Τουλούζ | 26 Οκτωβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ματς του Europa League απέναντι στην Τουλούζ | 26 Οκτωβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η επιλογή της Premier League να βάλει τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να παίξουν μεσημεριανή ώρα το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής για την 13η αγωνιστική προκάλεσε την έκρηξη του Γιούργκεν Κλοπ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων αυξάνει την αγωνία στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι σις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να ανάψει την πρώτη σπίθα ενόψει της τιτανομαχίας που θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο στο "Έτιχαντ".

Και αυτό γιατί δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η Premier League και οι τηλεοπτικές εταιρίες συμφώνησαν για να γίνει το ματς νωρίς το μεσημέρι (12:30 τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας), με το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και του αγγλικού ντέρμπι να είναι μικρότερο των 72 ωρών.

"Πώς μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο ματς το Σάββατο στις 12:30; Ειλικρινά, οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις, δεν μπορούν να νιώσουν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν.

Αυτή είναι η στιγμή που ο κόσμος πληρώνει τα περισσότερα για να δει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες θα έρθουν όλοι μπαίνοντας στο ίδιο αεροπλάνο", τόνισε ο Κλοπ, αναφερόμενος στους Έντερσον, Άλισον, Άλβαρες, Μακάλιστερ και Νούνιες που θα γυρίσουν κατάκοποι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να παίξουν στο ντέρμπι.

"Θα πρέπει να δίνεις μάχες στο δυσκολότερο πρωτάθλημα στο κόσμο και να είσαι έτοιμος την Πέμπτη, την Κυριακή και την Πέμπτη.

Και αν έχει την ικανότητα η Premier League, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και το Σάββατο στις 12:30", πρόσθεσε ο Κλοπ, κάνοντας δηκτική αναφορά στην επιλογή της Λίγκας να βάλει τόσο νωρίς το ντέρμπι, παρά το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που θα γυρίσουν στην Αγγλία έχοντας φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα και δεν θα έχουν χρόνο επαρκούς ξεκούρασης.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ