EUROPA LEAGUE

Έξαλλοι στην Άρσεναλ με τα εισιτήρια που τους δίνουν για τον τελικό

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Τα εισιτήρια του τελικού του Champions League είναι πανάκριβα και με περιορισμένη θέα, ενώ αυτά του φινάλε στο Europa League ελάχιστα. Αντέδρασε η Άρσεναλ στο άκουσμα πως θα πάρει 6.000 "μαγικά χαρτάκια".

Η Άρσεναλ και η Τσέλσι θα συγκρουστούν στον τελικό του Europa League στις 29 Μαΐου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όταν η συζήτηση πάει στα εισιτήρια που δίνουν οι αρμόδιοι στα δύο μεγάλα αγγλικά κλαμπ, τότε το κλίμα χαλάει ειδικά για τους "Κανονιέρηδες" οι οποίοι αντέδρασαν στο άκουσμα ότι στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν, τόσο οι δικοί τους οπαδοί όσο και της αντιπάλου τους, δικαιούνται μόλις από 12.000 εισιτήρια, δηλαδή 6.000 για τον καθένα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η Άρσεναλ, τουλάχιστον, θα αιτηθεί να λάβει μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, καθώς όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποί της θα υπάρξουν χιλιάδες οπαδοί της ομάδας που ακολουθούν χρόνια τους Λονδρέζους, συμμετείχαν ενεργά στο φετινό Europa League και στο τέλος δεν θα καταφέρουν να πάνε στο σημαντικότερο ματς.

Επισημαίνουμε ότι το Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού χωράει 68,700 θεατές, ωστόσο τα αρμόδια όργανα έχουν αποφασίσει να δώσουν μόνο 6.000 εισιτήρια. Όσον αφορά στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, στον έτερο αγγλικό "εμφύλιο" οι οπαδοί των Τότεναμ και Λίβερπουλ έχουν πάρει από 16,613 "μαγικά χαρτάκια", όμως και εκεί δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού υπάρχουν ticket πανάκριβα και με τον χαρακτηρισμό "περιορισμένη ορατότητα" να τα συνοδεύει.

Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού του Europa League, τα περισσότερα θα κοστίζουν 50 ευρώ. Επίσης, θα υπάρξουν κάποια με κόστος 140 ευρώ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ