ΑΕΚ

Εξαγνισμός μέσω κυπέλλου

Εξαγνισμός μέσω κυπέλλου
μπλανκο

Μπορεί ο πρώτος στόχος να είναι το πρωτάθλημα, όμως η νίκη πρόκριση με την Ξάνθη στο Κύπελλο θα φέρει ηρεμία

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την Ξάνθη στο πρωτάθλημα, το ίδιο επιθυμεί να πράξει και αύριο ώστε να προκριθεί στους "8" του θεσμού. Ωστόσο απέναντι σε μια ομάδα που το έχει θέσει ως προτεραιότητα να διακριθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση -στην οποία τα τελευταία χρόνια φτάνει κοντά στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό- και με την ψυχολογία σε άσχημο σημείο μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη, δεν θα έχει εύκολο έργο.
Εκτός αποστολής ο Ρίμπο



Ένα προσωπικό πρόβλημα του Ριβάλντο ανάγκασε τον Φερέρ να αφήσει εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο, ωστόσο ο Ρίμπο μάλλον το χρειαζόταν ούτως ή άλλως αφού δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Βέβαια δεν θα είναι η μοναδική πρωτοκλασάτη απουσία για την Ένωση αφού ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του (λόγω τραυματισμών) τους Ζήκο, Παπασταθόπουλο και Αρουαμπαρένα. Βέβαια στην κατάσταση που βρίσκεται ο τελευταίος δεν θα πρέπει να θεωρείται και απώλεια...

Από την άλλη ο Φερέρ εκπλήσσει πάλι με τις επιλογές του. Μόλις χθες ενημέρωσε τελεσίδικα τον Περπαρίμ Χέτεμαϊ ότι θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, παρόλα αυτά τον συμπεριέλαβε στην αποστολή! Επίσης σε αυτή μετά από αρκετό καιρό βρήκαν θέση οι παροπλισμένοι Χρήστος Μπούρμπος και Φεντερίκο Ασκάρατε.

Αντιθέτως ο Ισπανός αγνόησε (άγνωστο γιατί αφού όποτε τον εμπιστεύτηκε εκείνος τον δικαίωσε) τον Χάρη Παππά. Ασφαλώς δεν έπραξε το ίδιο με τους αγαπημένους του Βραζιλιάνους Σέζαρ και Μαντούκα που πιθανότατα θα πάρουν και πάλι φανέλα βασικού...

Η αποστολή



Oι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας για τον αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, Ξάνθη - ΑΕΚ είναι οι: Μορέτο, Μάχο, Δέλλας, Ζεράλδο, Λαγός, Ράμος, Ασκάρατε, Μπούρμπος, Καφές, Ενσαλίβα, Χέτεμαϊ, Μανού, Τόζερ, Σέζαρ Μαντούκα, Κονέ, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Ο Ριβάλντο απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση με άδεια από τον προπονητή, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Ο Βασίλης Πλιάτσικας ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και δεν προπονήθηκε. Ο Άκης Ζήκος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, ο Νίκος Γεωργέας και ο Παντελής Καπετάνος ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις ενδυνάμωσης.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ