ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Βαρύ το κλίμα για Μπενίτεθ, αλλά ο ίδιος δεν ανησυχεί

Ο Ράφα Μπενίτεθ στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League.
Ο Ράφα Μπενίτεθ στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι © 2018 JON SUPER / AP PHOTO

Η ταπεινωτική εντός έδρας ήττα της Έβερτον από τη Λίβερπουλ προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας που ζητούσαν απομακρύνσεις των υπαιτίων, το κλίμα είναι βαρύ για τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά ο ίδιος δεν ανησυχεί για τη θέση του.

Η Έβερτον γνώρισε βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-1 στο Γκούντισον Παρκ για την 14η αγωνιστική της Premier League και οι φίλοι των ζαχαρωτών ήταν έξαλλοι με την εμφάνιση της ομάδας τους, ζητώντας... κεφάλια. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Ράφα Μπενίτεθ και υπάρχουν δημοσιεύματα στο Νησί για σύσκεψη κορυφής που αφορά το μέλλον του Ισπανού στην άκρη του πάγκου.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί για τη θέση του. "Όχι, είμαι επαγγελματίας και έχω αρκετή εμπειρία", απάντησε ο Μπενίτεθ, όταν ρωτήθηκε εάν φοβάται για το μέλλον του. "Βλέπω μια ομάδα που δίνει τα πάντα. Η αφοσίωση των παικτών είναι εκεί. Πρέπει να αναλύσουμε την προσπάθεια και την επιθυμία των παικτών και μετά να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις".

Ακολούθως, ο Μπενίτεθ ανέφερε: "Όλοι πρέπει να είναι απογοητευμένοι, χάσαμε το ντέρμπι, αλλά ηττηθήκαμε επειδή κάναμε λάθη απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Έχετε δει πόσα χρήματα ξοδεύει η Λίβερπουλ και έχει σημειώσει τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Αν κάνεις λάθη, μπορεί να έχεις τέτοιες ήττες. Απέναντι σε άλλες ομάδες ίσως όχι, αλλά απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα υποφέρεις".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ