EURO 2020

Euro 2020: Το τρυφερό μήνυμα στον Τσίρο Ιμόμπιλε από την κόρη του ενόψει του Ιταλία - Αγγλία

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Ισπανία στον ημιτελικό του Euro 2020
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Ισπανία στον ημιτελικό του Euro 2020 @ 2021 JUSTIN TALLIS/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι ο μοναδικός που ποντάρει στον Τσίρο Ιμόμπιλε για την επιτυχία της Ιταλίας στο Euro 2020, με την κόρη του φορ της Λάτσιο να κλέβει την παράσταση με τη ζωγραφιά που έφτιαξε για τον πατέρα της πριν το ματς με την Αγγλία.

Αν ψάχνετε το άτομο που ζει στην ιταλική επικράτεια και πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλον στον Τσίρο Ιμόμπιλε ενόψει του τελικού του Euro 2020 που φέρνει αντιμέτωπες τις Ιταλία και Αγγλία, σταματήστε εδώ και τώρα την... αναζήτηση.

Και αυτό γιατί η μικρή κόρη του φορ της Λάτσιο, Μικέλα, φρόντισε να καταρρίψει κάθε ανταγωνισμό με τη ζωγραφιά που έφτιαξε για εκείνον και την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η μητέρας της, Τζέσικα.

"Για τον πατέρα μου: σε αγαπώ πάρα πολύ. Είσαι ο πιο γενναίος πατέρας και ο πιο δυνατός στον κόσμο. Σε σκέφτομαι πάντα. Είσαι ο βασιλιάς, μην τα παρατάς ποτέ", ήταν το μήνυμά της, που το συνόδευσε με το σχεδιασμό ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και των σημαιών της Ιταλίας και της Λάτσιο.

Euro 2020: Το τρυφερό μήνυμα στον Τσίρο Ιμόμπιλε από την κόρη του ενόψει του Ιταλία - Αγγλία
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΣΙΚΑ ΙΜΟΜΠΙΛΕ ΣΤΟ INSTAGRAM
TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ