EURO 2020

Κάραγκερ: "Ο τελικός θα λήξει 1-1 και η Αγγλία θα πάρει την κούπα στα πέναλτι"

O παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ
O παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ @ 2018 JON SUPER/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως ο τελικός του Euro 2020 δεν θα βγάλει νικητή στο 90λεπτο και στην παράταση και πως το βαρύτιμο τρόπαιο θα καταλήξει στα χέρια των παικτών της Αγγλίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, εμφανίστηκε ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Αγγλία και Ιταλία έφτασαν απόλυτα δίκαια στον τελικό του Euro 2020 αφού ήταν οι καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες του τουρνουά καθόλη τη διάρκειά του, ωστόσο ο θρόνος χωράει μόνο μία και αυτή θα αναδειχτεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Από τη μία πλευρά η Αγγλία που έχει να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός μεγάλου τροπαίου εδώ και 55 χρόνια και φιλοδοξεί να ξαναγράψει ιστορία στο Γουέμπλεϊ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 και από την άλλη η αήττητη εδώ και 33 σερί ματς Ιταλία, που θέλει να αναρριχηθεί για 2η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρώτη φορά μετά το 1968.

Οι περισσότεροι εκτιμούν πως ο τελικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος και σε αυτό το κλαμπ ανήκει και ο Τζέιμι Κάραγκερ, με τον άλλοτε παλαίμαχο μπακ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστή του "Sky Sports" να προχωράει πάντως και σε ενδιαφέρουσα πρόβλεψη αναφορικά με την ομάδα που θα χαμογελάσει στο φινάλε.

"Νομίζω πως θα είναι ένα πολύ σφιχτό ματς και ότι θα πάει στα πέναλτι όπου θα αναδειχτεί νικήτρια η Αγγλία. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στα χτυπήματα των πέναλτι, οπότε ας μην την αφήσουμε να πάει χαμένη!

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλά γκολ στο παιχνίδι. Η Ιταλία είναι πολύ δυνατή αμυντικά, όπως και η Αγγλία. Πιστεύω ότι το σκορ θα είναι 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση και θα οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Είναι ο σωστός τελικός. Οι δύο πιο εντυπωσιακές ομάδες της διοργάνωσης είναι αντιμέτωπες και ο νικητής τα παίρνει όλα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ