ΞΑΝΘΗ

Έτοιμοι για την πρεμιέρα στην Τούμπα

Έτοιμοι για την πρεμιέρα στην Τούμπα

Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα του Σαββάτου στην έδρα του ΠΑΟΚ (17/8, 21:15).

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το πρώτο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης.

Οι Ακρίτες, προπονήθηκαν το πρωί και και εν συνεχεία ο Νίκος Καραγεωργίου, ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Καραγεωργίου: Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι, Ράνος.

Ο Σερζ Ντιέ είναι τιμωρημένος ενώ ο Καρίμ Σολτάνι έχασε αρκετές προπονήσεις και μαζί με τους Ζαρόπουλο, Γκαραβέλη, Παπαδιώτη, Τσαμούρη, Τορομανίδη, Τσιάρα, Κούτεβ, Νάκα και Παπαδημητρίου έμειναν εκτός αποστολής.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ