ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Στην κορυφή της λίστας ο Νάγκελσμαν, οι όροι που θέτει η Μπάγερν

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει στην κορυφή της λίστα της τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Τι θέλει η Μπάγερν, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του.

Η εθνική Γερμανίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Την Κυριακή (10/9) η DFB ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χάνσι Φλικ, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, την ώρα που ήδη πολλά ονόματα υποψηφίων είχαν κάνει την εμφάνισή τους.

Στην κορυφή της λίστας της γερμανικής Ομοσπονδίας είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Το βασικό πρόβλημα είναι πως ο Γερμανός προπονητής έχει ακόμη συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το 2026. Απομακρύνθηκε μεν από τον πάγκο των Βαυαρών τον περασμένο Μάρτιο, με τον Τούχελ να τον αντικαθιστά, ωστόσο το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί.

Σύμφωνα με την Bild, η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Νάγκελσμαν χωρίς να ζητήσει αμοιβή από την DFB. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, έχει επικοινωνήσει με τους Βαυαρούς, ώστε να ρωτήσει για την καταλληλότητα του Νάγκελσμαν για τη θέση.

Για να προχωρήσει η περίπτωσή του, η Μπάγερν έχει δύο όρους. Αρχικά να γίνει το φιλικό που είχε υποσχεθεί η Γερμανική Ομοσπονδία, όταν ο Φλικ άφηνε τους Βαυαρούς για την εθνική και δεύτερον να καλυφθεί πλήρως ο μισθός του Νάγκελσμαν από την DFB.

Από την πλευρά του πάντως ο Ούλι Χένες δήλωσε: "Ένα πιθανό deal δεν θα καταρρεύσει εξαιτίας της Μπάγερν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ