ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Η Bild έβγαλε ήδη λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του Φλικ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για το Champions League.
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Βιγιαρεάλ 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μετά την ήττα με 4-1 της εθνικής Γερμανίας από την Ιαπωνία, ο Χάνσι Φλικ βρίσκεται υπό αφόρητη πίεση, με την Bild μάλιστα να παρουσιάζει ήδη την λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του.

Η ατμόσφαιρα στην εθνική Γερμανίας δεν είναι και η καλύτερη. Η ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία και η γενικότερη κακή εικόνα της τους τελευταίους μήνες έχει φέρει τον Χάνσι Φλικ ένα βήμα πριν από την έξοδο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ξεκαθάρισε το Σάββατο (9/9) πως θεωρεί τον εαυτό του κατάλληλο, όμως αρκετά γερμανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Μάλιστα η Bild παρουσίασε ήδη σε εκπομπή της τα ονόματα πιθανών διαδόχων. Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι Γκλάσνερ, Κλόζε, Φέλερ, Κλοπ, Ζάμερ, Κλίνσμαν, Φαν Χάαλ, Ματέους, Ζιντάν και Νάγκελσμαν θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Φλικ.

Εθνική Γερμανίας: Η Bild έβγαλε ήδη λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του Φλικ

Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις είναι ρεαλιστικές, άλλες όχι τόσο. Για παράδειγμα οι Ζάμερ και Φέλερ έχουν ήδη ρόλο στην Γερμανική Ομοσπονδία, επομένως θα μπορούσαν να αναλάβουν την θέση. Από την άλλη ο Κλοπ δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει πρόωρα τη Λίβερπουλ.

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το όνομα του Γκλάσνερ, ενώ όσον αφορά στον Νάγκελσμαν, εμπόδιο θα μπορούσε να αποτελέσει το γεγονός ότι διαθέτει ακόμη συμβόλαιο με την Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Μάρτιο.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Τρίτη (12/9, 22:00) την εθνική Γαλλίας σε μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να φανεί εάν ο Φλικ καταφέρει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ