ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εσκομπάρ: "Nικητής ο Ντάρκο"

Εσκομπάρ: "Nικητής ο Ντάρκο"
Κοβάσεβιτς-πανηγυρισμός-αεκ

Ο Εδουάρδο Εσκομπάρ είναι ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και φίλος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εμπιστεύεται απόλυτα τον γιατρό της πρώην του ομάδας, καθώς όταν ο Κοβάσεβιτς έμαθε τα κακά μαντάτα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έσπευσε στο Σαν Σεμπαστιάν να συμβουλευτεί τον γιατρό του.
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο Εδουάρδο Εσκομπάρ, δηλώνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Κοβάσεβιτς και τονίζει ότι από εδώ και στο εξής θα ζει μία φυσιολογική ζωή.

" Από ψυχολογικής πλευράς είναι 100% έτοιμος. Μπορεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή αλλά θα πρέπει να προσέχει λίγο περισσότερο. Δεν μπορεί πλέον να κάνει πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου. Στο ποδόσφαιρο οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Στα 35 έχει πετύχει όλα του τα όνειρα και τώρα μπορεί να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Χιλιάδες άνθρωποι παίζουν κάθε μέρα και οι περιπτώσεις παικτών πρώτου επιπέδου μετρώνται στα δάχτυλα των χεριών. Το πρόβλημα είναι ότι όταν συμβαίνει μία τραγωδία, όπως η λυπηρή απώλεια του Αντόνιο Πουέρτα, έχει μεγάλη απήχηση. Τώρα στην Ισπανία μας συνέβη κάτι παρόμοιο με τον Ρούμπεν ντε λα Ρεδ. Στην σύγχρονη εποχή γίνονται αρκετές ιατρικές εξετάσεις για τον εντοπισμό τέτοιων ασθενειών

".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ