ΠΑΟΚ

Ερωτηματικό και ο Γεωργιάδης

Ερωτηματικό και ο Γεωργιάδης
Γεωργιαδης πανηγυρικο

Ερωτηματικό η συμμετοχή του Γεωργιάδη για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο Γιώργος Γεωργιάδης απουσίασε από την χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το βράδυ της Τετάρτης ακόμα και το νοσοκομείο όπου και διανυκτέρευσε.
Ο Γεωργιάδης χθες αισθάνθηκε καλύτερα και εφόσον πάνε όλα καλά τότε θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και πάλι από σήμερα ώστε να προλάβει να δώσει κανονικά το παρών του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όσο για την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Πριν από την έναρξή της ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να δείξει στους παίκτες βίντεο με αγώνες του Αστέρα και να τους μιλήσει σχετικά.

Πρόστιμο 2.000 για Πανιώνιο


Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Superleague για τα όσα ανέφερε ο παρατηρητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης του γηπέδου της Τούμπας με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Ο νομικός της ΠΑΕ, Μάκης Στάμος, πέτυχε πάντως την αθώωση της ομάδας κατά το ήμισυ. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αθωώθηκε στο θέμα της ρίψης πυρσών στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου" ναι μεν άναψαν αλλά ποτέ δεν τους πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα το πρόστιμο των 2.000 ευρώ αφορά τη ρίψη κάποιων μπουκαλιών τα οποία πετάχτηκαν όταν ο Φερνάντεζ του Πανιωνίου απώθησε και έριξε στον αγωνιστικό χώρο έναν "ball boy".

Η βράβευση των δύο


Αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στη μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις τόσο του Γκλεν Σάλμον για την ανάδειξή του ως MVP της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League όσο και του Γιώργου Γεωργιάδη για το ομορφότερο γκολ της ίδιας αγωνιστικής, μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ