ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Η πρώτη συνέντευξη του Έρικσεν μετά την ανακοπή: "Πέθανα για πέντε λεπτά"

Η πρώτη συνέντευξη του Έρικσεν μετά την ανακοπή: "Πέθανα για πέντε λεπτά"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Danish TV DR και η οποία θα προβληθεί ολόκληρη την Τετάρτη (5/1) μίλησε για το τεράστιο "κύμα" αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε από τον κόσμο, ενώ υποστήριξε πως είναι τυχερός που είναι ζωντανός.

Μία συγκλονιστική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό DR 1 της Δανίας παραχώρησε ο Κρίστιαν Έρικσεν, η οποία και θα προβληθεί την Τετάρτη (5/1). Ο Δανός μεσοεπιθετικός δημοσίευσε στα social media ένα απόσπασμα αυτής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο πρόσφατο Euro.

Ο Έρικσεν που τον περασμένο Δεκέμβρη έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ, καθώς οι κανονισμοί στην Ιταλία δεν επιτρέπουν σε ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με βηματοδότη, στάθηκε στο τεράστιο κύμα συμπαράστασης που έλαβε από τον κόσμο, αλλά και στο πόσο τυχερός είναι που βρίσκεται ακόμα στη ζωή.

"Ήταν καταπληκτικό που τόσοι πολλοί άνθρωποι ένιωσαν την ανάγκη να μου γράψουν ή να μου στείλουν λουλούδια. Αυτό που συνέβη επηρέασε τόσους πολλούς ανθρώπους και ένιωσαν την ανάγκη να στηρίξουν εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Στο νοσοκομείο έλεγαν συνέχεια ότι λάμβανα όλο και περισσότερα λουλούδια.

Ήταν περίεργο, γιατί δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα στείλει λουλούδια επειδή είχα πεθάνει για πέντε λεπτά. Ήταν εκπληκτικό και με βοήθησε πολύ το να λαμβάνω όλες αυτές τις όμορφες ευχές. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να μου γράφουν. Τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ προσωπικά τους γιατρούς, τους συμπαίκτες και τις οικογένειές τους.

Όπως επίσης, και όλους τους θαυμαστές που έστειλαν χιλιάδες γράμματα, email και λουλούδια, ή που με πλησίασαν στο δρόμο τόσο στην Ιταλία όσο και στη Δανία, τους ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη που έλαβα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί είμαι ακόμα εδώ", αναφέρει μεταξύ άλλων ο 29χρονος μεσοεπιθετικός.

Πρόσφατα μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα video στο διαδίκτυο που δείχνει τον άλλοτε μέσο του Άγιαξ να προπονείται σε εκτελέσεις φάουλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, υπάρχει μεν το ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Δανό επιτελικό μέσο να ευελπιστεί από την πλευρά του πως κάποια ομάδα είτε από την Premier League είτε από την Eredivisie, θα του δώσει μία ακόμα ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ