ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το video με τον Έρικσεν να προπονείται σε εκτελέσεις φάουλ

Το video με τον Έρικσεν να προπονείται σε εκτελέσεις φάουλ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @90ORDNASSELA ΣΤΟ TWITTER

Ο Κρίστιαν Έρικσεν συνεχίζει τη δουλειά με στόχο την επιστροφή του στην δράση μετά από το πρόβλημα υγείας στην καρδιά του, με ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας να δείχνει τον Δανό επιτελικό μέσο να προπονείται σε εκτελέσεις φάουλ.

Η πόρτα της Ίντερ έλυσε πριν από δύο εβδομάδες τη συνεργασία της με τον Κρίστιαν Έρικσεν, λόγω των κανονισμών στην Ιταλία που απαγορεύουν σε ένα άτομο με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε κάποια φυσική δραστηριότητα στο πλαίσιο επαγγελματικού αθλητισμού.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης που συγκλόνισε όλο το φίλαθλο κοινό το περασμένο καλοκαίρι με την περιπέτεια υγείας του κατά τη διάρκεια του Euro 2020 δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να προπονείται εκτός Ιταλίας, συγκεκριμένα στην Ελβετία, έχοντας ως στόχο την επιστροφή σε ένα άλλο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, υπάρχει και ένα video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες και δείχνει τον άλλοτε μέσο του Άγιαξ και της Ίντερ να προπονείται σε εκτελέσεις φάουλ, με τον ίδιο να είναι από τους σπεσιαλίστες του είδους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, υπάρχει μεν το ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον Δανό επιτελικό μέσο να ευελπιστεί από την πλευρά του πως κάποια ομάδα είτε από την Premier League είτε από την Eredivisie, θα του δώσει μία ακόμα ευκαιρία για να συνεχίσει την καριέρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ