ΙΝΤΕΡ

Έρικσεν: Η Ίντερ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δανό

 Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα στη Serie A
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα στη Serie A © 2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Επίσημο είναι το τέλος της συνεργασίας της Ίντερ με τον Κρίστιαν Έρικσεν. με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής (17/12) το διαζύγιο με τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Ίντερ και Έρικσεν αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της σύμβασης που τους δέσμευε. Ο Δανός διεθνής, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του με στόχο να επιστρέψει στη δράση έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στο πρόσφατο Euro έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια αποχωρεί από το Μιλάνο.

Όπως είναι γνωστό σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, ο Δανός χαφ δεν μπορεί να αγωνιστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα λόγω του βηματοδότη που του έχει τοποθετηθεί στην καρδιά. Ως εκ τούτοι, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την κοινά αποδεκτή λύση της συνεργασίας τους.

Ο ιταλικός σύλλογος ευχαρίστησε με ανακοίνωση τον Έρικσεν για τη συνεισφορά του στην ομάδα και ανήρτησε στα social media ένα video με σημαντικές στιγμές από τη θητεία του 29χρονου στην ομάδα. Ο Δανός διεθνής αποκτήθηκε από τους "νερατζούρι" το καλοκαίρι του 2020, καταγράφοντας οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 60 παιχνίδια.

Ο Έρικσεν είναι πλέον ελεύθερος, ώστε να αναζητήσει αλλού την ομάδα που θα του επιτρέψει να πατήσει ξανά στο γήπεδο και να κλωτσήσει μπάλα σε επίσημο παιχνίδι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ