ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εργοτέλης-ΠΑΟ 0-1

Εργοτέλης-ΠΑΟ 0-1
Μποβιο, Μορις

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» δείχνοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα πήραν αυτό που ήθελαν έστω και με αγχωτικό τρόπο. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός (επιθετικά)ενώ αντίθετα στην επανάληψη είχε ευκαιρίες και πίεσε περισσότερο για την νίκη.

Ετσι, αν και οι «φιλοξενούμενοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους Παπαδόπουλο, Βύντρα πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» στην δεύτερη επίσκεψή του φέτος στο Παγκρήτιο και ελπίζουν να συνεχίσουν το ίδιο την επόμενη αγωνιστική και στο Περιστέρι (κόντρα σε Ατρόμητο Αθηνών) ενώ αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του κ. Μουνιόθ, σε Ελλάδα και Ευρώπη με το ίδιο σκορ (1-0).
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πόζα, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Κένεντι, Σταυρακάκης (84' Φραγκουλάκης), Τάσιτς, Κοιλιάρας (70' Νατσέφσκι), Κακλαμάνος, Χατζί, Ίαστσουκ, Μελισσάς (70' Μπουέλε).

Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Νίλσον, Σέριτς, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο Τζιόλης (56’ Ιβανσιτς), Μπίσκαν, Βίκτορ, Ρομέρο, Μάντζιος (69’ Λεοντίου), Σαλπιγγίδης (90’ Θεοδωρίδης).

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/κης)
Βοηθοί Διαιτητή: Πασπαλιάρης, Παπαδάκης
Κίτρινες: Κοιλιάρας, Χίμπλινγκερ / Ρομέρο
Κόκκινες:
td> Με μια ματιά
Με σύστημα 4-3-3 και με μοναδική αλλαγή την προσθήκη του Χίμπλινγκερ αντί του Ζαπρόπουλου ο Νίκος Καραγεωργίου έδειξε εξ’ αρχής ότι παρέταξε την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς. Από την άλλη, ο Βίκτορ Μουνιόθ σε αντίθεση με τις προβλέψεις «έριξε» στο ματς τον Βαγγέλη Μάντζιο (στην θέση του τραυματία και απόντα Παπαδόπουλου) ως παρτενέρ του Σαλπιγγίδη πηγαίνοντας στα αριστερά τον Ρομέρο και κρατώντας στα δεξιά το Βίκτορ. Ο Ισπανός τεχνικός είχε αλλάξει τον τιμωρημένο Βύντρα με τον Νίλσον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε (εκτός από την εκπληκτική εικόνα της διοίκησης στην είσοδο των ομάδων) με καλές προϋποθέσεις αφού και οι δύο ομάδες έδειξαν να αναζητούν το γκολ από τα πρώτα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι όταν στο 9’ από στημένη φάση όταν ο Χατζί εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, όμως ο Εμπέντε είχε τον έλεγχο της φάσης και μπλόκαρε την μπάλα. Εξι λεπτά αργότερα (15΄) όταν 15' ο Αλβανός μέσος της κρητικής ομάδας εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί του «τριφυλλιού» απομάκρυναν και ο Σαλπιγγίδης βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Ρομέρο, όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων με τον Σταυρακάκη κατάφεραν να παραχωρήσουν κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Σε ένα ματς… ανοικτό από το πρώτο λεπτό αφού και οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένη την εδαφική υπεροχή, οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, με τους Κακλαμάνο (22’) και Ιαστσουκ (25’) δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε δύο καλές στιγμές.

Η εικόνα του ματς μετά τα πρώτα 25 λεπτά άλλαξε και ο ρυθμός έπεσε... Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για να μπουν με αξιώσεις στην άμυνα των γηπεδούχων και όποιες προσπάθειες από τα πλάγια με τους Βίκτορ και Ρομέρο δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Για τον λόγο αυτό ο 49χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» έδειχνε ανήσυχος και αναζητούσε λύσεις στα πλάνα του. Από την άλλη πλευρά… ο τεχνικός του Εργοτέλη έβλεπε την ομάδα του σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά ο Ουκρανός επιθετικός (σχεδόν αποδέκτης όλων των φάσεων για τους γηπεδούχους) να δείχνει αναποτελεσματικός όπως στην φάση του 38’, όπου από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον Εμπεντε.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το απόλυτο μηδέν τόσο σε ουσία (γκολ) όσο και σε θέαμα αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων (και όχι μόνο) δεν μπορούσαν να μείνουν ικανοποιημένοι από αυτό που έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βίκτορ Μουνιόθ βλέποντας τα πρώτα 45 λεπτά (στο α ημίχρονο) να πηγαίνουν χαμένα να αρχίζει το ματς με μια εσωτερική αλλαγή ως μια πρώτη κίνηση. Ετσι το παιχνίδι άρχισε με τον Ισπανό τεχνικό να αλλάζει πλευρά στους Ρομέρο και Βίκτορ, ανακατεύοντας την «τράπουλα».

Μέχρι να καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε… οι «πράσινοι» δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία, όταν στο 50’ ο Βίκτορ πραγματοποίησε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ρομέρο με κεφαλιά «έστρωσε» στον Σαλπιγγίδη που ήταν στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ του πρώτο σκόρερ των «πράσινων» ήταν αδύναμο και ο Πόσα απομάκρυνε εύκολα.

Πέντε λεπτά αργότερα (55’), οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι μια καλή στιγμή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βίκτορ από τα αριστερά για το δεύτερο δοκάρι, ο Μόρις με προβολή ανάγκασε τον Πόσα να διώξει την μπάλα με υπερένταση και στην συνέχεια της φάσης την νέα προβολή του Μάντζιου σταμάτησε ο κ. Καλόπουλος με υπόδειξη φάουλ του επιθετικού των «πράσινων».

Βλέποντας τους «πράσινους» να μην μπορούν να έχουν ουσία στο παιχνίδι τους ο κ. Μουνιόθ έκανε στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης την πρώτη του διορθωτική κίνηση σε ότι αφορά την αλλαγή προσώπων. Στο 56’ ο Ισπανός τεχνικός αντικατέστησε τον Τζιόλη με τον Ιβανσιτς βάζοντας στην θέση του διεθνή μέσου τον συμπατριώτη του Βίκτορ Σάντσεθ στέλνοντας τον Αυστριακό στα αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων (που έδειχναν να αναζητούν κυρίως το μηδέν) είχαν αυξήσει την πίεσή τους και αναζητούσαν το «χρυσό» γκολ. Στο 63’ μετά από φάουλ από τα δεξιά με εκτελεστή τον Ίβανσιτς, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία για τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Τρία λεπτά αργότερα (66’), από στημένη φάση ο Νασίφ Μόρις προσπάθησε να πετύχει ότι και στην Φυλή λίγες μέρες νωρίτερα. Με εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά απείλησε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα του τείχους και κατέληξε κόρνερ. Στην «σκακιέρα» του ματς ο Μουνιόθ «έριξε» στο παιχνίδι και τον Λεοντίου στην θέση του Μάντζιου για να έχει περισσότερες λύσεις στην τελική πάσα, προωθώντας ταυτόχρονα τον Βίκτορ πίσω από τον Σαλπιγγίδη. Η απάντηση του Καραγεωργίου απάντησε στο 70’ με δυο αλλαγές για τον Εργοτέλη. Οι Μπουέλε και Νατσέφσκι στις θέσεις των Μελισσά και Κοιλιάρα αντίστοιχα.

Αυτό που αναζητούσαν οι «πράσινοι» για περισσότερο από μια ώρα ήρθε τελικά με έναν «κεραυνό»… Ηταν το 76’ όταν μετά από φάση διαρκείας οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ.

Μετά από φάουλ υπέρ των «πράσινων» ο Ρομέρο το εκτέλεσε γρήγορα, ο Βίκτορ πάσαρε παράλληλα στον Σαλπιγγίδη που δεν πρόλαβε να πλασάρει άμεσα.

Ετσι η απομάκρυνση της μπάλας έφθασε στον Μπόβιο έξω από την μεγάλη περιοχή όπου επιχείρησε το δυνατό σουτ ο οποίος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» από τα 35 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πόσα, που προσπάθησε να σταματήσει την μπάλα, χωρίς όμως επιτυχία αφού «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι έφθασε να είναι δραματικό στις καθυστερήσεις όταν οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ αλλά ο Μόρις με τάκλιν σωτήριο πρόλαβε να διώξει πριν ο Κακλαμάνος στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Εμπέντε. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «πράσινους» οπαδούς και παίκτες να πανηγυρίζουν μια ακόμα εκτός έδρας επιτυχία στο πρωτάθλημα έχοντας το εκπληκτικό (4Νι.-1Ισ.-0Ητ.) ενώ αντίθετα οι Κρητικοί γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα.
td> Συνέντευξη Τύπου
Μουνιόθ: «Ήταν μία νίκη για την οποια δουλέψαμε αρκετά. το γκολ ήρθε στο τέλος από πολύ μακριά και ήταν εξαιρετικό. Ήταν ένα γκολ που το ψάχναμε και είχαμε λίγες ευκαιρίες για να το πετύχουμε νωρίτερα. Είχαμε πίστη για τη νίκη και δουλέψαμε αρκετά σε έναν αγωνιστικό χώρο βαρύ και γλιστερό.

Ο διαιτητής δε μου άρεσε. Οι προπονητές συνηθίζουν να κάνουν παράπονα για τους διατητές μετά από ήττα, από τη δική μου υποκειμενική οπτική γωνιά δεν ήταν καλός διαιτητής "

, είπε αρχικά η τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού που απάντησε σε ερώτηση γιατί οι παίκτες του δεν "καθαρίζουν" τα παιχνίδια, απάντησε:

«Θα το θέλαμε. Το πρώτο γκολ ήρθε αργά. Ο Εργοτέλης μας έκανε τη ζωή δύσκολη με το παιχνίδι του και την αγωνιστικότητά του, όπως και να το κάνουμε μετράει η νίκη και οι βαθμοί. Φτάσαμε κοντά στο γκολ περισσότερο από τον Εργοτέλη ήταν ένα ματς ισορροπημένο ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρό του».

Καραγεωργίου:
«Οπωσδήποτε είμαστε στεναχωρημένοι που είναι η πρώτη φετινή εντός έδρας. Είχα αισιοδοξία γι’ αυτό το ματς, πίστευα ότι θα κερδίσουμε και αυτή η πίστη αυξήθηκε με την καλούτσικη εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο. Ένα κενό διάστημα στο ξεκίνημα του δευτέρου που ήταν ο Παναθηναϊκός καλύτερος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του διαιτητή και των παικτών μου, πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε το παιχνίδι.

Δεν έχουμε να πούμε άσχημα λόγια για την προσπάθεια των παικτών, αλλά όσα λόγια και να λέμε η ήττα είναι ήττα. Είμαστε πικραμένοι επειδή έχουμε κολλήσει στους 11 βαθμούς και οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι για περισσότερους, γι’ αυτό μας πόνεσε η ήττα.

Το φάουλ στο οποίο ξεκίνησε η φάση δεν υπήρξε, οι παίκτες μου είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν και το φάουλ τότε εκτελέστηκε. Βέβαια, σωστά εκτελείται γιατί σφύριξε ο διαιτητής, αλλά συνήθως σε τέτοιες φάσεις συνήθως μπαίνει ανάμεσα στους παίκτες και την μπάλα. Αν η φάση ήταν από την αντίθετη πλευρά, πιστεύω ότι ο διαιτητής θα είχε δώσει κίτρινη στον παίκτη του Εργοτέλη που εκτέλεσε το φάουλ.

Μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, λόγω το ότι μεσοβδόμαδα υπήρχε ματς με πέναλτι. Μετά το γκολ υπήρχε εκνευρισμός, σε καθε σφύριγμα διαμαρτύρονταν οι παίκτες. Αυτό δεν είναι σωστό γιατί είχαμε 20 λεπτά και μάλιστα είχαμε και φάσεις"





.

Βίκτορ: «Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα καλά, ενώ δεν μας ευνόησε και το γήπεδο που ήταν βαρύ. Ηταν δύσκολος αγώνας, γιατί ήρθε αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Eίναι δύσκολο μετά από σημαντικά ματς, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, να μείνεις συγκεντρωμένος 100%. Προσπαθήσαμε, ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Δεν γίνεται πάντα να έχεις την ίδια καλή απόδοση.

Ο Εργοτέλης πίεσε πολύ και δεν άφησε χώρους, ενώ ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ιδανικός για μπαλιές με τη μία και δεν βοήθησε το παιχνίδι μας. Πρέπει να ξέρεις να κρατάς δυνάμεις και να "χτυπάς" την κατάλληλη στιγμή. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Όταν θες να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις τη νίκη κάθε εβδομάδα, αλλά καλά να παίζεις κάθε εβδομάδα δεν γίνεται. Είναι διαφορετικοί οι αντίπαλοι και τα συστήματα που αντιμετωπίζεις κάθε εβδομάδα»

.

Εμπέντε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, έστω και με 1-0. Αυτή θέλαμε και αυτή πήραμε. Δεν παίξαμε όπως θα ήθελε ο κόσμος, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Τους βαθμούς. Πρωτάθλημα είναι και ακόμα και αν νικάς με 1-0 είναι καλό. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία. Δεν είναι δουλειά μου».

Ίβανσιτς: "Ο Εργοτέλης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και είχε εξαιρετικό κέντρο. Ηταν δύσκολο να φτάσουμε στο γκολ, αλλά μείναμε ήρεμοι και περιμέναμε. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, με το πολύ καλό γκολ του Μπόβιο. Δεν ήταν θέμα τύχης η νίκη μας. Πάντως είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό".

Σταυρακάκης: "Κάναμε καλό α' ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη πληρώσαμε το κακό μας πρόσωπο, ενώ δεχθήκαμε ένα δύσκολο και όμορφο γκολ".
td> Όλα τα λεφτά...
Το καταπληκτικό γκολ του Μπόβιο που ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος μέσος με τον «κεραυνό» από τα 35 περίπου μέτρα έδωσε στο «τριφύλλι» μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο που δεν είχε υποψία ευκαιρίας για όσους το παρακολούθησαν από το γήπεδο και από τους τηλεοπτικούς δέκτες.
td> To Live του αγώνα...
90+4' Λήξη αγώνα.

90+2' Ο Χατζί συνδυάστηκε με τον Νατσέφσκι μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως ο Μόρις πρόλαβε ν' απομακρύνει την μπάλα την τελευταία στιγμή...

90+2' Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ.


90' Τέσσερα λεπτά ο επιπλέον χρόνος.

90' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Θεοδωρίδης στην θέση του Σαλπιγγίδη.

85' Ο Νατσέφσκι κατάφερε να κάνει το σουτ μέσα απο την περιοχή, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και ο Εμπέντε παραχώρησε το κόρνερ.

84' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Φραγκουλάκης στην θέση του Σταυρακάκη.

83' Κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη.

83' Κίτρινη κάρτα στον Ρομέρο.

77' Κίτρινη κάρτα στον Μπουέλε.

76' Γκολ...0-1!!! Καταπληκτικό γκολ απο τον Μπόβιο, οι αμυντικοί του Εργοτέλη απομάκρυναν την μπάλα απο την περιοχή τους, ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε το κοντρόλ και εξαπέλυσε έναν "κεραυνό" απο τα 35 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πόσα, που προσπάθησε να σταματήσει την μπάλα, χωρίς όμως επιτυχία...

70' Δυο αλλαγές για τον Εργοτέλη. Οι Μπουέλε και Νατσέφσκι στις θέσεις των Μελισσά και Κοιλιάρα αντίστοιχα.

69' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λεοντίου στην θέση του Μάντζιου.

66' Ο Μόρις εκτέλεσε φάουλ απο τ' αριστερά, η μπάλα όμως κόντραρε στα σώματα και κατέηξε κόρνερ.

63' Φάουλ απο τα δεξιά για τον Παναθηναϊκό με εκτελεστή τον Ίβανσιτς, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

56' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ίβανσιτς στην θέση του Τζιόλη.

55' Ο Βίκτορ εκτέλεσε κόρνερ απο τ' αριστερά για το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μόρις έκανε προβολή και ο Πόσα απομάκρυνε την μπάλα με υπερένταση...

50' Ο Βίκτορ κάνει σέντρα απο τ' αριστερά, ο Ρομέρο με κεφαλιά "έστρωσε" για τον Σαλπιγγίδη που ήταν στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και ο Πόσα απομάκρυνε.

47' Ο Βίκτορ (έχει αλλάξει πλευρά, πήγε αριστερά) έκανε την κάθετη πάσα για τον Σαλπιγγίδη, οι αμυντικοί του Εργοτέλη δεν συννενοήθηκαν όμως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν πρόλαβε τον Πόσα που βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.

46' Έναρξη β' ημιχρόνου με τον Εργοτέλη στη σέντρα.

45+2' Λήξη α' ημιχρόνου.

45' Δυο λεπτά ο επιπλέον χρόνος.

40' Ο Μελισσάς προωθήθηκε απο τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή, όμως την ώρα που προσπάθησε να κάνει το γύρισμα, ο Μόρις έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ...

38' Ο Κακλαμάνος με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ίαστσουκ στο ύψος της περιοχής του Παναθηναϊκού, ο Ουκρανός έκανε σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Εμπέντε.

36' Στα τελευταία λεπτά ο Εργοτέλης στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Μουνιόθ προσπαθεί να βρει λύσεις....

31' Ο Γκούμας έκανε την βαθιά μπαλιά για τον Σαλπιγγίδη, που έκανε σουτ στην κίνηση απο τα πλάγια, όμως ήταν αδύναμο και ο Πόσα μπλόκαρε με άνεση.

25' Ο Σταυρακάκης έκανε σέντρα απο τα δεξιά, ο Ίαστσουκ προσπάθησε να κάνει το γυριστό απο το ύψος της περιοχής, χωρίς όμως επιτυχία...

22' Ο Ίαστσουκ έδωσε στον Κακλαμάνο μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, εκείνος προσπάθησε να γυρίσει, όμως ο Νιλσον έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

20' Ο Βίκτορ εκτέλεσε φάουλ, ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να κάνει το γυριστό σουτ, όμως δεν ήταν επιτυχημένο με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Πόσα...

16' Ο Κακλαμάνος τροφοδότησε τον Κοιλιάρα στο ύψος της περιοχής του Παναθηναϊκού, εκείνος επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα πέρασε μακριά απο την εστία του Εμπέντε.

15' Ο Χατζί εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού απομάκρυναν και ο Σαλπιγγίδης βγήκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Ρομέρο, όμως οι αμυντικοί του Εργοτέλη κατάφεραν να παραχωρήσουν κόρνερ την τελευταία στιγμή...

12' Ο Μπόβιο εκτέλεσε τπ φάουλ προς την περιοχή του Εργοτέλη, ο Μόρις διεκδίκησε και πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ...

11' Κίτρινη κάρτα στον Κοιλιάρα για μαρκάρισμα στον Σέριτς.

09' Ο Χατζί εκτέλεσε φάουλ απο μακρινή απόσταση, όμως ο Εμπέντε είχε τον έλεγχο της φάσης και μπλόκαρε την μπάλα.

04' Ο Σαλπιγγίδης βγήκε απο τ' αριστερά και έκανε την κάθετη πάσα για τον Μάντζιο, ο Πόσα όμως βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα.

01' Έναρξη αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.

Συνθέσεις
Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου):
Πόσα, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Κένεντι, Σταυρακάκης, Τάσιτς, Κοιλιάρας, Κακλαμάνος, Χατζί, Ίαστσουκ, Μελισσάς.

Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Μόρις, Μπόβιο, Γκούμας, Ρομέρο, Σαλπιγγίδης, Σέριτς, Τζιόλης, Βίκτορ, Μάντζιος, Νίλσον.

Διαιτητής: Δ. Καλόπουλος (Θεσ/νίκης)
Βοηθοί: Α. Πασπαλιάρης (Πειραιά), Ε. Παπαδάκης (Λασιθίου)





























































































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ