STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-0

Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-0
Εργοτέλης-Ατρόμητος

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής

Oι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Μελισσάς (81' Φραγκουλάκης), Γραμμόζης (66' Κοιλιάρας), Τζούνιορ, Μιλάντιν, Ογκνιένοβιτς, Μπουντιμίρ (59' Νατσέφσκι, ), Τάσιτς, Ματθαιάκης.

Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ιωάννου, Λουτσιάνο, Ρέγες (60' Μαρίνος), Τρέχο (35' Μέζα), Σίριο (80' Σάντσεθ), Ολιβέιρα, Κορακάκης, Ανατολάκης.

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)

Βοηθοί: Μποζατζίδης (Θεσσαλονίκης), Βασιλειάδης (Θεσσαλονίκης)

Τέταρτος διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Μιλάντιν, Ματθαιάκης (Εργοτέλης), Ιωάννου, Μέζα, Λουτσιάνο, (Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ατρόμητο, που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Οι Κρητικοί παρέμειναν για δέκατη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (έπιασαν τη Βέροια στους επτά βαθμούς), ενώ η ομάδα του Περιστερίου, με την πρώτη φετινή εκτός έδρας ισοπαλία της, έφτασε τους 17 πόντους.

Με στημένες φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να κατορθώσουν να ανοίξουν το σκορ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Λουτσιάνο εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πολύ μακριά και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι (την ακούμπησε λίγο και ο Δασκαλάκης), ενώ στο 17', από χτύπημα φάουλ του Ογκνιένοβιτς, ο Ανατολάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα της ομάδας του, όμως ο Μιχαηλίδης έδιωξε σωτήρια. Ο Εργοτέλης είχε ακόμη ένα καλό φάουλ στο 45', με τον Τζούνιορ, αλλά και πάλι ο Μιχαηλίδης ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να αναπτυχθεί με άξονα τον Λουτσιάνο, ο οποίος απείλησε ξανά με εκτέλεση φάουλ στο 50' (η μπάλα πέρασε μόλις άουτ), ενώ στο 58' ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε εξαιρετική ενέργεια και έδωσε πάσα στον Σίριο, το σουτ του τελευταίου, όμως, έδιωξε ο Δασκαλάκης.

Οι γηπεδούχοι ήταν ουσιαστικά ακίνδυνοι στο δεύτερο ημίχρονο, αφού μόνο ο Ογκνιένοβιτς ήταν δραστήριος από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, αλλά τουλάχιστον κράτησαν καλά στην άμυνα και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ως το τέλος για τη νίκη, όμως ούτε το σουτ του Μαρίνου στο 88' αιφνιδίασε τον Δασκαλάκη.
Συνέντευξη Τύπου
Νίκος Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη): " Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, όμως το ανησυχητικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι. Στην ομάδα δεν μας αγχώνει κανείς, όμως τα άσχημα τα αποτελέσματα άρχισαν να βαραίνουν την ομάδα".

Γκιγιέρμο Όγιος (προπονητής Ατρομήτου): " Όταν χρειάστηκε ο τερματοφύλακας μας ήταν πολύ καλός. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".
Όλα τα λεφτά
Ο Δασκαλάκης σε αρκετές περιπτώσεις ήταν εκεί που έπρεπε και επενέβη σωτήρια για την ομάδα του. Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν και ο έτερος τερματοφύλακας, Μιχαηλίδης.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Για μία ακόμα φορά στο Παγκρήτιο Στάδιο βρέθηκαν λίγοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου...
Το Live του αγώνα
Συνθέσεις ομάδων
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Μελισσάς, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Μιλάντιν, Ογκνιένοβιτς, Μπουντιμίρ, Τάσιτς, Ματθαιάκης.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ιωάννου, Λουτσιάνο, Ρέγες, Τρέχο, Σίριο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Ανατολάκης.

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)



1' Έναρξη αγώνα
5' Δοκάρι Ατρόμητος
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε το δοκάρι.
11' Σχόλιο
Πιο κινητικός ο Ατρόμητος στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
17' Ευκαιρία Εργοτέλης
Φάουλ του Ογκνιένοβιτς, ο Ανατολάκης δεν βρίσκει καλά την μπάλα και την στέλνει προς την εστία του Μιχαηλίδη, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα.
20' Σουτ Εργοτέλης
Ατομική ενέργεια του Ογκνιένοβιτς, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Ατρομήτου, αλλά ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε την μπάλα.
24' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Μιλάντιν
28' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ιωάννου
35' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Μέζα πήρε τη θέση του Τρέχο, που τραυματίστηκε.
45' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Μέζα
45' Ευκαιρία Εργοτέλης
Εκτέλεση φάουλ του Τζούνιορ, ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
49' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Λουτσιάνο
52' Ευκαιρία Ατρόμητος
Εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Λουτσιάνο, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.
58' Ευκαιρία Ατρόμητος
Εξαιρετική ενέργεια του Λουτσιάνο, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έδωσε την πάσα στον Σίριο, που έκανε το σουτ, αλλά ο Δασκαλάκης έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.
59' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Νατσέφσκι πήρε τη θέση του Μπουντιμίρ.
60' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Μαρίνος πήρε τη θέση του Ρέγες.
66' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Κοιλιάρας πήρε τη θέση του Γραμμόζη.
74' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Ματθαιάκης
80' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Σάντσεθ πήρε τη θέση του Σίριο.
81' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Φραγκουλάκης πήρε τη θέση του Μελισσά.
90' Έναρξη καθυστερήσεων Τέσσερα λεπτά
94' Λήξη αγώνα
























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ