ΒΕΡΟΙΑ

Ερέρα: "Θα τα δώσω όλα"

Ερέρα: "Θα τα δώσω όλα"
Αλωνεύτης, Ερέρα, Λάρισα, Ηρακλής

O Εστεμπάν Ερέρα τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη Βέροια

" Ήθελα να μείνω στην Ελλάδα", τόνισε αρχικά ο Ερέρα ενώ όσον αφορά την παρουσία του στην Βέροια είπε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου στη Βέροια. Ξέρω ότι στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία κι ελπίζω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα", ενώ για τον ίδιο δήλωσε: " Θα τα δώσω όλα για την ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε".

Σε ερώτηση για την προσαρμογή του στην Βέροια ο Ερέρα είπε: " Το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί Λατίνοι στην ομάδα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα, ενώ στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες με τεχνική. Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι δε γνώριζα πολλά για τη Βέροια πριν τη μεταγραφή μου, εκτός για το που βρισκόταν η πόλη. Αλλά στην πορεία, όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις, έμαθα πολλά. Εάν εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή, θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω".

Κι όσο για το πέρασμά του από τον Ηρακλή ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: " Όσον αφορά στο πέρασμά μου από τον Ηρακλή, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που με στήριξαν πολύ. Τώρα πια σκέφτομαι μόνο τη Βέροια και τι μπορώ να πετύχω με τη νέα μου ομάδα", και κατέληξε: " Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της Βέροιας να έρθει στο γήπεδο και να είναι μαζί μας συνέχεια".



TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ