ΑΕΚ

Έρχεται η Γιούβε για ΑΕΚ

Έρχεται η Γιούβε για ΑΕΚ
New Image

'Μάτια" της "Μεγάλης Κυρίας" θα βρεθούν σήμερα στο Χαϊδάρι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα...

Βέβαια, είναι αυτονόητο, πως για να γίνουν αντικείμενα συζητήσεων, οι μικροί της ΑΕΚ, έχουν "αρπάξει" τις ευκαιρίες που τους έχουν δοθεί από τον Ισπανό προπονητή.

Σήμερα λοιπόν, άνθρωποι της Γιουβέντους θα βρεθούν στην εξέδρα του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τους "κιτρινόμαυρους".

Ένα άλλο σενάριο, λέει ότι ο βασικός λόγος της παρουσίας των Ιταλών στην Ελλάδα είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. Σενάριο που έχει βάση, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι πολύ πιθανό ο Μπουφόν να αποχωρήσει από τη "Βέκια Σινιόρα".

Είναι πολύ πιθανό όμως, ο Ιταλός "γκολκίπερ" να μην αγωνιστεί σήμερα, αλλά στην Γιουβέντους δεν θα περίμεναν το σημερινό ματς για να διαγνώσουν την αξία του Στέφανο Σορεντίνο.

Η αποστολή



Εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι έμειναν οι Τσιρίλο, Ζήκος, Μαντούκα για να ξεκουραστούν, ενώ Λάκης και Σαπάνης συμπεριλαμβάνονται στους 18 εκλεκτούς. Ίβιτς, Παουτάσο, Τόζερ και Κονέ συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα.

Δεδομένων αυτών η αποστολή είναι η εξής:

Σορεντίνο, Χιώτης, Δέλλας, Γεωργέας, Κυριακίδης, Λαγός, Λάκης, Καμπάνταης, Καπετάνος, Σέζαρ, Ντελίμπασιτς, Έμερσον, Σαπάνης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Πλιάτσικας, Λυμπερόπουλος, Χετεμάϊ.

Εξάλλου παρά το γεγονός ότι ο αγώνας με τη Μίλαν είναι σε περίπου δύο εβδομάδες, τα εισιτήρια φεύγουν ήδη με γοργούς ρυθμούς, ένδειξη του τι στιγμές αναμένεται να ζήσει το ΟΑΚΑ εκείνη την ημέρα.













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ