ΕΠΟ

ΕΠΟ: Οι ευχές στους Ευρωπαίους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό

Τα γραφεία της ΕΠΟ
Τα γραφεία της ΕΠΟ EUROKINISSI

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ευχήθηκε επιτυχία στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και Παναθηναϊκό, οι οποίοι αγωνίζονται στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του δεύτερου προκριματικού του Champions League την Τετάρτη (20/7, 20:00 COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24), ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Άρης την Πέμπτη θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Conference League. Επίσης σε λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός εισέρχεται στην ευρωπαϊκή κούρσα.

Έτσι, η ΕΠΟ έστειλε τις ευχές της στις ελληνικές ομάδες με ανακοίνωση που εξέδωσε. Συγκεκριμένα, ευχήθηκε να φτάσουν όσο πιο ψηλά είναι δυνατόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εύχεται καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που ξεκινούν από σήμερα τις υποχρεώσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα 20/7/2022 στον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ΠΑΟΚ και Άρης αύριο στον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη συνέχεια στον 3o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Η ΕΠΟ τους εύχεται κάθε επιτυχία και να φθάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις διοργανώσεις που αγωνίζονται, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ