ΕΠΟ

ΕΠΟ: Κατάθεση χρημάτων σε μνήμη του δολοφονηθέντος αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη

Ο Γιώργος Λυγγερίδης
Ο Γιώργος Λυγγερίδης 24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Σε μία συμβολική πράξη προχωρά η ΕΠΟ, η οποία θα καταθέσει χρήματα στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ. εις μνήμην του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Το ποσό των 10.000 ευρώ θα καταθέσει η ΕΠΟ ως "ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη", ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από χτύπημα από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Τα χρήματα αυτά θα κατατεθούν στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή σε επεισόδια οπαδικής βίας, πρόκειται να προχωρήσει σε σειρά ενεργειών ουσιαστικής και συμβολικής στήριξης της οικογένειας του αστυνομικού, αλλά και τους σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως αρχική ενέργεια, η ΕΠΟ θα καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ. εις μνήμη Γιώργου Λυγγερίδη".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ