ΕΠΟ

ΕΠΟ: Αναβολή της απόφασης για την αναδιάρθρωση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει για την αναδιάρθρωση, ωστόσο αποφασίστηκε να μην παρθεί κάποια απόφαση μετά το τελεσίγραφο από την Super League.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) πραγματοποιείται συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ένα από τα καυτά θέματα που θα συζητούνταν, ήταν και αυτό της αναδιάρθρωσης, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε να μην υπάρξει συζήτηση και φυσικά καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση, καθώς εμφανίστηκε από τον Βαγγέλη Γραμμένο μια επιστολή της UEFA που δεν συμφωνεί στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αναβολή της συζήτησης για αναδιάρθρωση εκλαμβάνεται από τη Λίγκα ως μια νίκη της, μετά τη σαφή θέση που πήρε στη δική της συνεδρίαση, αλλά και την επιστολή της UEFA, που ήταν και αυτή αντίθετη στις διαθέσεις της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη αναβολή ήρθε μετά το τελεσίγραφο της Super League η οποία νωρίτερα τέθηκε κατά της αναδιάρθρωσης, τονίζοντας πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πάρει τη σχετική απόφαση.

Κάπως έτσι ουσιαστικά οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναγκάστηκαν να μεταθέσουν στο άμεσο μέλλον τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, η απόφαση δεν θα αργήσει να παρθεί, αφού θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα περίοδο.

Βέβαια, πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση αφού εάν παραμείνει η Super League με 14 ομάδες, η ΕΠΟ θα πρέπει να χωρέσει τις υπόλοιπες 34 σε μία ή δύο κατηγορίες.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ