ΑΕΚ

Επίθεση Σκόκο κατά Μπάγεβιτς

Επίθεση Σκόκο κατά Μπάγεβιτς
σκόκο πανηγυρικό

Ο Σκόκο εξαπέλυσε επίθεση κατά Μπάγεβιτς για τη σεζόν. Μπλάνκο: "Έχουμε διαφορές"

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν δίστασε να επιτεθεί στον τεχνικό της ομάδας, τονίζοντας πως όταν η ομάδα έχανε έφταιγαν οι παίκτες, ενώ οι νίκες έρχονταν λόγω Μπάγεβιτς.
"Είναι προφανή κάποια πράγματα. Αυτό που με ενόχλησε ήταν πως μετά από ένα παιχνίδι που είσαι στεναχωρημένος όταν έχεις χάσει κάποια πράγματα δεν ήταν σωστά. Όταν χάναμε πάντα η ευθύνη βάραινε τους παίκτες. Όταν όμως κερδίζαμε, κερδίζαμε εξαιτίας του προπονητή.

Σίγουρα ήταν μία παράξενη σχέση αυτή που είχαμε με τον προπονητή. Απλά εγώ μιλάω στο τέλος της χρονιάς. Εμένα με έχουν ενοχλήσει πολλά πράγματα αλλά δεν τα έλεγα τότε για να μην βλάψω. Γιατί θεωρούσα ότι έτσι δεν θα βοηθούσα. Θα ήθελα τώρα όμως να δώσω κάποια παραδείγματα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν άκουσα τον τεχνικό πως δεν έχει φορ ποιότητας για να βάλει δίπλα στον Μπλάνκο. Επίσης σε έναν σημαντικό αγώνα με την Έβερτον έμεινα εκτός ξαφνικά. Επίσης ακούστηκε πως ανάμεσα στους παίκτες που ήθελε να διώξει ο κόουτς ήμουν και εγώ. Θέλω να ξαναπώ ότι δεν τα είπα τότε για να μην βλάψω την ΑΕΚ. Αυτό που βοηθάει την ομάδα είναι να μιλάμε στο τέλος της σεζόν και όχι κατά την διάρκεια. Σήμερα αποδείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε να πάρουμε την νίκη και να βοηθήσουμε την ομάδα",



δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ.

Μπλάνκο: "Έχουμε διαφορές με Μπάγεβιτς"

Ο Σκόκο πάντως δεν είναι ο μόνος παίκτης που εξέφρασε την αντίθεσή του με τον Μπάγεβιτς, αφού και ο Ίσμαελ Μπλάνκο τόνισε πως έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον Σερβοέλληνα τεχνικό, όμως θα τα βρουν αν μείνει στην Ένωση.

" Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Τα σχόλια που είχα κάνει μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να τα κάνω τότε. Σίγουρα τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Με τον Μπάγεβιτς πάντως έχουμε διαφορετική φιλοσοφία, αλλά αν είναι να μείνω θα τα βρούμε", τόνισε ο "Ζορό".

Πάντος: "Νέες βάσεις για την ομάδα"



"Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή και δεν πρέπει να ρίξουμε ευθύνες. Δεν μπορώ να πω αν έκλεισε ένας κύκλος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αυτή η θέση δεν του αρμόζει. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι και να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει νωρίς και αυτό θα είναι δύσκολο. Πρέπει όμως να ξεκινήσει σε νέες βάσεις για την ομάδα".

Σάχα: "Η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλους"



Το καλό της ΑΕΚ έβαλε ως προτεραιότητα ο Σεμπαστιάν Σάχα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα είναι πάνω από παίκτες και προπονητή: " Αποχωρώ ευτυχισμένος από το παιχνίδι. Κερδίσαμε και πήραμε μία καλή θέση. Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Ήρθα εδώ με σκοπό να παλέψω για σημαντικά πράγματα. Φεύγω για διακοπές σκεπτόμενος την επιστροφή μου στην Ένωση, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο του χρόνου, γιατί το μόνο που διεκδικήσαμε μέχρι πέρυσι ήταν το Κύπελλο. Αυτή την νίκη την αφιερώνω στον κόσμο μας και την οικογένειά μου. Ήταν ένα δώρο προς αυτούς".



Για την παραμονή Μπάγεβιτς: "Ήταν ένα από τα σενάρια που υπήρχαν. Ήταν μία απόφαση που πήρε η διοίκηση. Σίγουρα ο προπονητής είχε κάποια προβλήματα με παίκτες. Αυτό που θέλω εγώ να πω ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους και από όλα. Είναι πάνω από παίκτες και προπονητή".










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ